Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.590
- 59.174
- 4.758
hakem faktörü var doğru ama geçen sezonu da hatırlayın tinercileri nereden aldı önümüzde 3. bitirdiler sezonu. iyi t.direktör mü değil mi onu zaman gösterir ama gerçek olan tek şey 2 sezondur orta sıra takımı kıvamındaki tinercileri çok iyi toparladığı. bu ganyancı gelmeseydi çoktan havlu atmışlardı, şuan tiner çekip ağlıyorlardı. emin olMomentum önemlidir. Adamlar tek ciddi sakat vermedi. Takır takır oynadı herkes. Sakatlanan da bay haftaya falan denk geldi. Mücadeleyi karalamak istemiyorum ama her maç rakibi tekme tokat döverek maç kazandılar bi ara. Hadi onu da geçtim. Arabistan'dan gelip ne halde olduğu bilinmeyen Josef, iki dizi de patlak denen Aboubakar, son saniyede gelen Rosier ve Ghezzal'den gelen katkı. Bakıyorsun tüm gezegenler hizaya gelmiş. Sezon başında Bjk'lileri çevirip sorsan en büyük tiner müptelası bile böyle parlak bir senaryo çizemezdi. Onun için maç eksiğiyle puan avantajları olsa da kırılmaya çok açık bir takım. Biz koparsak eğer bunlar şampiyonluğu fenere kaptırır büyük ihtimalO yüzden bizim kopmamamız lazım.