Iki hafta once Fatih hoca biz maçlarımızı kazandiktan sonra onemli degil kimin kazandığı diyordu. Şimdi aykuttan medet umuyoruz. Hadi bakalim aykutcum goster kendini.

Şimdi görelim bakalım sizi. Kaldıracaklar mı liderlik baskısını.

Oyun olarak BJK bunları süpürür artık takip bile etmeyeceğim en azından FB şampiyon olamadı diye kendimi teselli ederim ne yapalım hoca bize bunu reva gördü bu sene.

Visca da döndü
haberiniz ola

Basak bi puan alip biz kayseriyi yenersek yinr hersey elimizde olur. Bitmis birsey yok

Umarım kargalar farklı alır.
Bizim zaten şampiyon olacağımız yok en azından kuşlar olmaz.
Biz aradan çıktığımız gibi kargaları al aşağı edecekler.

O sebeple kargalar alabildiği kadar puan alsın.
Kendi elimizle şampiyonluğu veriyoruz 2 senedir.

Bizi bu mac ilgilendirmiyor artik.
Maalesef 2.lik ve 3.lük de tehlikede.

Aykut hocam sendeyiz yap bir güzellik. Beşiktaş hem bu maçta hemde Fener maçında puan kaybetmek zorunda yoksa işimiz yaş.

Aynen öyle BJK , FB maçına kadar kazansın yani bunu kazanıp FB'yi yensin ve FB aradan çıksın sonra bunları biz her türlü yakalarız bunlar kuru fasülye.

Sene başından beri bu dillendiriliyor oysa asıl sıkıntı bunlar. FB biz ile ts olmasaydı çoktan inmişti aşağılara. FB çok takılır ama BJK bir şekilde kazanmayı beçeriyor tilki Sergen’le

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene başından beri bu dillendiriliyor oysa asıl sıkıntı bunlar. FB biz ile ts olmasaydı çoktan inmişti aşağılara. FB çok takılır ama BJK bir şekilde kazanmayı beçeriyor tilki Sergen’le

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BJK'nin alternatifsiz çok oyuncusu var ve daha çetin maçlar olacak kolay maçı yok neredeyse BJK'nin her şey olur klasik BJK bir takılsa 3 maç üst üste yenilirler hiç belli olmaz asıl FB ittire kaktıra gider Hatay,TS,BJK,Konya ve bizle maçları geçecek keşke yarın FB yenemese.

FB yarın yenerse ve BJK yenilmezse şansı bir tık artar ama FB ölürse biz rahatlarız çünkü mental olarak FB geriyor bizi ister istemez BJK'yi alt ederiz diye hep düşündüm hepte düşüneceğim.

Aynen öyle BJK , FB maçına kadar kazansın yani bunu kazanıp FB'yi yensin ve FB aradan çıksın sonra bunları biz her türlü yakalarız bunlar kuru fasülye.
Bjk cok iyi oynamasa da bizden net olarak iyi oynuyor. Kuru fasulye degiller. Ben Fbnin sampiyonluk ihtimali belirmesin diye demistim.

Geri
Üst Alt