Başakşehir'de sakatlıkları süren Nacer Chadli, Junior Caiçara, Bolingoli, Fredrik Gulbrandsen, Mahmut Tekdemir, Junior Fernandes ve Leo Duarte, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

7 futbolcu mu
yuh
Ne oldu bunlara yav
Tahsin Hasoğlu'nu çağırın o oynasın bari

Besiktas bu sezon asiri kollaniliyor hakemler tarafindan , bize verilen kartlarin daha agiri besiktasa verilmiyor Jozef mesela sadece 1 kirmizi kart gormus en az 3 olmasi lazim idi. Bize karsi ise hakemler kart gosterme konusunda asiri bonkör hic dusunmeden cat cat cikartiliyor buda bariz biz arayi acmayalim diye yapiyorlar baktilar fenerbahce hakemlerle de bir is yapamiyor besiktasi kollamaya basladilar

bjk'de de sadece 2 eksik varmış
Cenk ve Töre

4 kişi sarı kart ceza sınırında
Rosier, Josef, Necip, Ghezzal

başakla alanya maçında takılmaları lazım

bizim takımda bi zahmet 1-2 maç kazansın

Aykut oyunu kitleme ustası beraberlik alırsa güzel olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cuneyt'i vermisler. Rosier, Josef, Ghezzal uclusunden ikisi sari gorur, haftaya cezali olur. Enteresan bir hafta olacak.

Ben bu maci gerekirse hakem hatalariyla basaksehirin alacagini tahmin ediyorum yada berabere biter. Eger büyük sikeci trabzona karsi kayip etseydi farkli olurdu ama artik isin icindeler. Evren peruck turhan ne demisti ileri haftalarda sizde yasayacaksiniz bu hakem hatalari ozaman görürdüm sizi diye, tam zamani gelmis gibi.

Tahminim, hakemlerin beşiktaş'tan desteği tamamen çekeceği maç olacaktır. Sınırdaki önemli isimlerden en az ikisine kart çıkacaktır. Beraberliği daha yakın ihtimal görüyorum. fb'nin bir şekilde zirveye ortak olmasını sağlayan sistem, onları üzemez. İkisi de bay haftalarını geride bıraktı ve ikili averajları da değişebilecek bir konumda. Bu sefer mottolar, feneri üzmeyin olarak güncellenip değişecektir. Zaten hoca da Aykut. E bir de İrfancan mevzusunda yakınlaşan iki kulüp. Şaşırtıcı değil, kendileri için değil de onlar için daha çok savaşacak olmaları... Zaten ikili averajdan dolayı şampiyonluk şansımız da devam ederse beşiktaş'tan ziyade fenerle yarışmayı tercih ederim. O yüzden kayıpları bizim de işimize gelir. Hem biraz morallerinin bozulması da şart. Hem kupa hem ligde aynı ekiple tek sonuç mümkün değil gibi ayrıca. Bizle Alanya işine döner.

Bugün de ekmek çıkmaz. Allah'ın belaları bir takılsa artık iyi olacak.

Başak haftalardır ateş hattında baya yandı kavruldu bu maçta hakem BJK yi kollayamaz. Hakemlerin piramidinde en tepede fb var sonra Başak sonra BJK gelir. Dolayısıyla bjk kusura bakmasın bu maç hakemlerin tarafı belli.

Visca döndü dedik takımın yarısı gitmiş bu sefer

Geri
Üst Alt