yav adamlar neciple falan oynuyor yahu
bizde forma giyse her mac küfür yiyecek bir eleman, kalecileri de yok
bizim kadro kat kat maliyetli, ona ragmen bjknin oynadigi topun yarisini oynamiyor bizimkiler
ama sorsan yönetim transfer yapmadi deyip ftyi savunurlar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Renkdas anlamiyorlar. Kaç yıldır ortada futbol adına hiç bir şey yok . Oynayan oynuyor işte. Okan buruk geçen sene basaksehiri oynattı. Trabzon uzun süredir kaliteli oynuyor. Besiktas yıllardır böyle tam kötü diyebileceğin sezon yok. Hep bir standart. Bizde ise her sene geriye giden futbol.

Ulan en Josefin attigi golde akillo bi adam kafayi sokar faul alirdi orda josef o kadsr kaldirmisti ayagini mal mal baktilar

Futbol sansi yanlarinda rakip ne zaman gol atsa yine gol buluyorlar. Hicte öyle iyi oynayarak degil. Önlerine düsüyor resmen pozisyonlar. Ama basaksehir de çok gömüldü bütün Mac. Biraz da oynayin arkadas.

Renkdas anlamiyorlar. Kaç yıldır ortada futbol adına hiç bir şey yok . Oynayan oynuyor işte. Okan buruk geçen sene basaksehiri oynattı. Trabzon uzun süredir kaliteli oynuyor. Besiktas yıllardır böyle tam kötü diyebileceğin sezon yok. Hep bir standart. Bizde ise her sene geriye giden futbol.
En kotu topunu oynayan takimi hangisi renkdas

Beşiktaş bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmaz tek avuntum paşakşehrin küme düşmesi olur kurtulsun şu takımdan lig artık

4 senedir rezil top oynuyoruz

Ve her sene daha da geriye gidiyoruz

Yönetim istifa etmeli

bizim kadro kat kat maliyetli, ona ragmen bjknin oynadigi topun yarisini oynamiyor bizimkiler

Eee bizde de Omer oynuyor ?

3 turk bizden once oynuyor su tinerciler kazaniyorlar moralim bozuluyo sonrasinda biz ya kaybediyoz ya puan kaybediyoz umarim yarin kazanirizda sansimizi devam ettiriz Besiktasta fb ile berabere kalirsa kendi sahamizda cakmak kalir Tinercilere

Beşiktaştan hangi futbolcu bizde oynar desek Rosier ve Aboubakar harici tek bir kişi koymaz kimse ama sorsan bizim kadro çok kötü:d Hele adamların yedekleri tam komedi ya yemin ederim hamle oyuncusu yok heriflerde resmen.

Olsun 1500 sene kredisi var 😉

Taylan ile kolay kolay sampiyon olamazsin. Bir tarafta Atiba&Josef, obur tarafta Gustavo&Ozan ve Soso, bizde Taylan&Etobo. Forveti dengeledik neyseki.

Fark etmez. Fernandoya çöp diyen futbol cahilleri dolu forum. Sen en iyisini alsan da kiymet bilmezler ,çop deyip yollardik.

Meloyu yollamis burada arkasindan bi dolu iyi oldu diyen insan vardi.

4-5 maç seri yapabilirsek hala yakalayabiliriz bunları da o seriyi yakalayabilecek miyiz orası şüpheli

Geri
Üst Alt