Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.744
- 14.308
- 538
Her hafta aynı hikaye.fb
pasa
alanya
maçlari kritik
Bizim Sivas ve Ankara maçları kritik değil di de ne oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her hafta aynı hikaye.fb
pasa
alanya
maçlari kritik
Dostum hakkımızı yiyorlar de bunu bir çok örneği var. Ama şu olay off olayını sanki lig bittikten sonra tekrar sahaya çıkın oynayın demişler gibi anlatmayın. Fatih hoca bahane olarak kullandı bunu bir ara öyle kaldı. Sezon başında belliydi olay off olacağı. Bir önceki sezonun açık ara en kötü takımı bizdik. Küme düşmemeye oynadık. Üstüne bütün takım yinelenmisti. Tam bir bilinmezlik neyimizden korkup ta olay off getirmiş olabilirler.Peki futbol bu mudur Doğukan bey, ben de bunu merak ediyorum. Bizim niye her sene rakibimiz sadece sahada karşımızda olan ekip değil. fb ve bjk asla bizim yaşadığımızı yaşamadı. Onların beyinsizliğinin sebebi de zaten bu. Misal şampiyon olmuşken onlara süper final adı altında derbi maçlarını dayamadılar. Puanlarını yarı yarıya kırpmadılar. Sığınmak dediğiniz şeyler bizim elimizdeki şampiyonluğu da götürebilirdi. Ne olacaktı o zaman ? Onca emekler, domine ettiğimiz oyunun, iyi mücadelenin bir anlamı kalacak mıydı ? Buna artı puan vermiyorlar sonuçta. Benim de bahsettiğim şey bu. Ben bir taraftar olarak yoruldum. Yarın maçta ne olacak diye düşünmekten. Keşke tek düşündüğüm çıkarılan kadro olsa, geç yapılan değişikliklere laf etsem, oyunu geç okuduğu için sinirlensem. Ben bunların yanında ekstra sizin de başta dediğiniz şeyleri de bir futbolsever olarak düşünmek zorunda mıyım ? Bunu kabullenmek de hakem hatalarından devamlı yakınmak kadar saçma. Benim de anlatmak istediğim bu. Biz iyi oynasak da mücadele ettik bunlarla ama bu niye sadece biz olduğumuzda oluyor, ben bunu soruyorum. Niye bjk ve fenerde aynı şeyler yaşanmıyor. Hadi bakalım bu sene de koysunlar süper finali de misal görelim. Olacak şey mi bunlar. Şikenin cezasını bile biz çektik, bakacak olursak. Yazık emeklere...Ne olursa olsun, bir taraftar da futbolcu da her sene her sene bunlarla mücadele etmeyi hak etmez. Bu sene farklı durum yok demişsiniz ekstra onu da düzelteyim. Düşmanlarımız 17 takımdan 20ye çıktı.
Kalecileri super muslerayla degişebiliriz aslındaBeşiktaştan hangi futbolcu bizde oynar desek Rosier ve Aboubakar harici tek bir kişi koymaz kimse ama sorsan bizim kadro çok kötü:d Hele adamların yedekleri tam komedi ya yemin ederim hamle oyuncusu yok heriflerde resmen.
Ne istifası yahu? Zaten gidiyor adamlar lol sinirle yazılan şeylere bak.4 senedir rezil top oynuyoruz
Ve her sene daha da geriye gidiyoruz
Yönetim istifa etmeli
Ne istifası yahu? Zaten gidiyor adamlar lol sinirle yazılan şeylere bak.
Ben Galatasaray’ın bu sene daha rahat şekilde şampiyon olacağını düşünüyorum.Bizde bu futbolla olamayacagimiza gore Konyaspor'a sampiyonluk ho diyebilirmiyiz rengo
Beşiktaştan hangi futbolcu bizde oynar desek Rosier ve Aboubakar harici tek bir kişi koymaz kimse ama sorsan bizim kadro çok kötü:d Hele adamların yedekleri tam komedi ya yemin ederim hamle oyuncusu yok heriflerde resmen.
-da ayrı renktaş.Sinyor Terim futbolu unutmuş
Halen zorlama ite kaka götürüyoruz
Ama bir yere kadar gidecek
Sonra kaçınılmaz son
Futbolda Terim'i unutacak
Teknik direktörleri değiştirelimBeşiktaştan hangi futbolcu bizde oynar desek Rosier ve Aboubakar harici tek bir kişi koymaz kimse ama sorsan bizim kadro çok kötü:d Hele adamların yedekleri tam komedi ya yemin ederim hamle oyuncusu yok heriflerde resmen.
Anlamadıkları biz bjk uzay futbolu oynuyor demiyoruz. Biz çok kotuyuz . Fenerde kötü eee kim kaldı geriye başakşehir faktörü de yok. Çok büyük mallık yapmadığı sürece favori bjk .Türkiye dışında 100 kişiye 90dk Beşiktaş 90dk Galatasaray maçı izlet. 100'ü de şampiyon Beşiktaş olur der. Biz hala rüya görmeye devam edelim. Ne bir reaksiyon var, ne bi inanmışlık var ne bir mücadele var. Avel avel top tepiyoruz.
Fener her türlü olur olacak da destekleniyor adamlar.bjk haftaya dağılır.Beşiktaş şampiyon falan olamaz.
Fener desen hiç olamaz.
Gercekten mi ? Ben girmiyordum foruma uzun suredir.Fark etmez. Fernandoya çöp diyen futbol cahilleri dolu forum. Sen en iyisini alsan da kiymet bilmezler ,çop deyip yollardik.
Meloyu yollamis burada arkasindan bi dolu iyi oldu diyen insan vardi.
Şampiyon olmak mı, kardeşim o sene zaten şike cezası geleceği de belliydi. 3. bile olsan yine de şampiyon sayılıp CLye gidecektin.Dostum hakkımızı yiyorlar de bunu bir çok örneği var. Ama şu olay off olayını sanki lig bittikten sonra tekrar sahaya çıkın oynayın demişler gibi anlatmayın. Fatih hoca bahane olarak kullandı bunu bir ara öyle kaldı. Sezon başında belliydi olay off olacağı. Bir önceki sezonun açık ara en kötü takımı bizdik. Küme düşmemeye oynadık. Üstüne bütün takım yinelenmisti. Tam bir bilinmezlik neyimizden korkup ta olay off getirmiş olabilirler.