Yarin yenersek puan farki yine 2 olacak + kendi evimizde bjk ile oynayacagiz. Fb haftaya bjk’yi deplasmanda yenerse bjk’nin onune gececek, berabere bitse bile birbirlerine yakin olacak. Niye bu kadar olumsuzsunuz anlamadim. Evet kazanmamiz gereken maclarda puan kaybettik ama daha bitmis bir sey yok.

Yarin yenersek puan farki yine 2 olacak + kendi evimizde bjk ile oynayacagiz. Fb haftaya bjk’yi deplasmanda yenerse ayni puanda olacaklar, berabere bitse bile birbirlerine yakin olacak. Niye bu kadar olumsuzsunuz anlamadim. Evet kazanmamiz gereken maclarda puan kaybettik ama daha bitmis bir sey yok.
İnancımız yok renktaş

Ne takıma

Ne de Terim'e

Yarin yenersek puan farki yine 2 olacak + kendi evimizde bjk ile oynayacagiz. Fb haftaya bjk’yi deplasmanda yenerse bjk’nin onune gececek, berabere bitse bile birbirlerine yakin olacak. Niye bu kadar olumsuzsunuz anlamadim. Evet kazanmamiz gereken maclarda puan kaybettik ama daha bitmis bir sey yok.

Daha bay haftamiz var :o

BJK kazansada kazanamasada GS'nin kazanması lazım kalan 12 maçta minimum 8 galibiyet gerekli. BJK bugün kazanamadı diyelim sen gittin Kayseri'yi yenemedin hop FB aldı götürdü bunun yaşanmaması için BJK kazanmalı sen de kazanmalısın sonra onları çok rahat geçeceksin özellikle 18 nisan-2 mayıs arasına bakın BJK orada dağılıp gidecek zaten.

Beşiktaş'ın eksiği olduğu için 2. Sen ona 5 de. Haftaya hakem faciası olmazsa Beşiktaş Fener'i elek eder.

Bu arada birşey daha belirteyim bugün Sergen yoktu bizim.kulubede fatih hoca olmayınca ne olurdu varın siz düşünün özetle bizim takımda şampiyonluğu isteyen oyuncu sayısı nando harici 2 yada3 tür en çok

fark 5
adamlar kaybetmiyor

puan kaybı beklediğim 2-3 maçları vardı , onları da bir şekilde geçtiler, şampi beşiktaş diyebiliriz bence, açık söyleyim 12de 12 dısında bence hiçbir şekilde şampiyonluk yok bize

sergene helal olsun çar çöp takımı ve kulübü açık ara farkla şampiyon yapacak

sergen herkese t.direktörlük dersi verdi gerçekleri kabul etmek lazım. aynı kadroyu terime ver ilk 4 e giremezdi
erol ve bizim hoca ne ilk 11 ne sistem üzerinde karar verebildi 30 hafta boyunca. sergen sezon basinda kadroyu tutturana kadar zorlandi, sonrasinda rotasyon disinda bozmasina gerek kalmadi. biz hala ilk 11 cikaramiyoruz. aradaki 5 puanlik fark da buradan geliyor zaten.

Galatasaray'ın ufakta olsa şampiyon olma şansı varsa bu küme düşme hattı ile doğru orantılıdır.

Galatasaray yarın ve sonraki hafta oynayacağı maç ile alt hattaki maçlarını bitiriyor ve hedefsiz Göztepe,Karagümrük,Antalyaspor,Konyaspor( o zaman kadar rahatlayacağını düşünüyorum fikstürlerini inceledim.) maçları kalıyor.

FB ile BJK ise her maçını ateş hattı ile oynayacak. Son 7-8 hafta derbiler mi daha zor geçer küme hattı ile oynamak mı? sabaha kadar küme hattı.
4.yıldızı taktığımız sene sonuncu Erciyes'in Kadıköy'de FB'den puan aldığını hatırlayın ilk aklıma bu geldi ama onlarcası var.
Umut her zaman var ama puan kaybına tahammülümüz yok şu aşamada.

Geri
Üst Alt