- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Düşünsene her yer modern kekoluk sıfırKararsizim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşünsene her yer modern kekoluk sıfırKararsizim![]()
Olacak olanı tarif etmiş,aferim.Evet keyifler nasıl
FB1991 - 14.03.2021 19:48![]()
![]()
Ben bu takimi biraz tanıdıysam‚ gider haftaya Beşiktaş´i yener‚ adamlar dagilir‚ sonraki iki mac puan kaybedip biz de dagiliriz.
GS full destekle girip son 10 haftaya ´´helal´´ bir şampiyonluk daha alir.
Banega - Fernando yapmak icin Sevillaya gidip adamlara Banega - Fernando yaptirdik
Sen ebu cehilsin beni kandırdınyok rtaş o kokoreççi mevzusunda troll geçtiydim sen de izmirde mi yaşıyon demiştin hahaha D:
Ben de dahil bizdeyken çok kötü buluyordum adam Sevilla da bambaşka bir şeye dönüştü daha doğrusu olduğu gibi oynadı. Bizim takımda bir bokluk var
Bizde saldiydi son senesinde gitmek 8cin herhalde
Kardeş biz posizyonda girip değerlendiremiyoruz. Evet harika top oynamıyoruz fakat fener ile kiyaslanamayizFener en az bizim kadar kötü oynuyor şaka maka Bjk şampiyon olacak bunu hiç ön görmemiştim gerçekten
Nerden öğrendin sen ebu cehiliSen ebu cehilsin beni kandırdın
Annem dedi geçen gün sen ebu cehil misin dediNerden öğrendin sen ebu cehili![]()
Cüneyt işimize gelirBjk maçında beraberlikte yaramaz fenere kazanmak zorundalar.
Bakalım hakem kim olacak. Fırat mı cücü mü
Fener'de bizim kadar pozisyon vermiyor ama son maçları baz alırsak tek artıları duran top kullanabilmeleri ama bizim takım da çok kırılgan Fener gibi, gol atmak için ortada bir taktik yok tamamen kişisel çaba ve yetenek sonucu oluyor.Kardeş biz posizyonda girip değerlendiremiyoruz. Evet harika top oynamıyoruz fakat fener ile kiyaslanamayiz
Birine operasyon yaptiracaklar ama kim olacak bakalim? Yasar Kemal'e TS macini ihale etmislerdi. Palabiyik?Cücü?HUM Ankaragücü macinin ödülünü alacak mi? Firat?Bjk maçında beraberlikte yaramaz fenere kazanmak zorundalar.
Bakalım hakem kim olacak. Fırat mı cücü mü

aneliz canavarısın be abim benimSosa ozilden daha iyi