- 15 Aralık 2015
- 1.869
- 1.628
- 303
Totem yine başarılı olmuş.Bu şikecilerin maçlarını izlemezsem berabere kalıyorlar, hiç takip etmezsem yeniliyorlar. Gençler çok leş bir takım ama şansımı deneyim bakalım. 45 dakika sonra görüşürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totem yine başarılı olmuş.Bu şikecilerin maçlarını izlemezsem berabere kalıyorlar, hiç takip etmezsem yeniliyorlar. Gençler çok leş bir takım ama şansımı deneyim bakalım. 45 dakika sonra görüşürüz.
![]() |
|
@Hayri Cund agabey avatara ne diyon
iyi mi
Valla hocam fikrine saygım var ama ben açıkçası bjknin de öyle aman aman bir top oynadığını görmedim. Antalya maçı hakem bokuna alamayıp bu hafta da başak macinda balları tutmasaydi şuan puanımız eşitti. Yani ben hala bunların sınırda olduğunu ve bir mağlubiyetle dağılabileceklerini düşünüyorum.Beşiktaş ligin en iyi takımı. Beşiktaş'a ligin geneline bakarak kötü diyorsanız kusura bakmayın ama yanlışınız var. He uluslararası futbol liglerine göre bakarsa tabii ki de kötü ama bu da ligimizin kalitesizliğini gösteriyor.
Medya iyi şişirdi duayen diyen vardı gürcanaAdam 6-7 yıldır böyle.![]()
O kadar kola içerse dişler gider tabii.
Yok yav bunun babası Necati Bilgiç değil miydi duayen gazeteci? Buna da duayen demezsin ya. Hadi kuzeni olan Hıncal Uluç'a bile dersin. Ama işte zaten günümüz medyasının ne kadar büyük bir lağım olduğunun da en açık özeti.Medya iyi şişirdi duayen diyen vardı gürcana
selçuk inanla ilgilendiğimiz haberlerine selçuk gsyle en fazla çay içer diyip çay içerken bi resim paylaşmış bizde selçuğu almıştık
akabinde başarılarda gelince götü başı dağıttı,toptan çakmadığıda anlaşılınca iyice çaptan düştü