Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.871
- 3.428
- 698
Arda Kızıldağ-Mustafa Akbaş-Halil İbrahim 

değil FB bugün kim olsa min 4 atar zaten.
değil FB bugün kim olsa min 4 atar zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gençler ve denizli ligin en kötü takımları bunları yenemeyeni döverler.gençler puan alır
Kim iyi tam olarak? Bu kadro ilk 5e giriyorsa ya cok sanslidir ya da kollaniyorduriyi kadro
Altay sezai sosa gustavo pelkas aslında ben iyi derken mevcut kadro için en ideali çıkmış diye dedim yoksa kollandıklarında hemfikirizKim iyi tam olarak? Bu kadro ilk 5e giriyorsa ya cok sanslidir ya da kollaniyordur
Fb-Galatasaray derbisinde tribünde olan sağlık çalışanları için koydularsa bu fidanları 2000 tane daha gerekmiyor mu?Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçında Ülker Stadyumu'nun tribünlerinde Fenerbahçeli Yarınlar Topluluğu'nun desteğiyle tribüne yerleştirdiği 1000 fidanı, pandemiyle geçen 1 yıldaki emekleri için sağlık çalışanlarına ithaf etti.
![]()
![]()
Ben de kadrosu kaliteli dedin sandim, bu kadroyla 3 mac ust uste kazanamamasi lazim normaldeAltay sezai sosa gustavo pelkas aslında ben iyi derken mevcut kadro için en ideali çıkmış diye dedik yoksa kullandıklarında hemfikiriz
Koc holdingin kurumsal sacmaliklari gibi bir reklam anlayisiFenerbahçe, Gençlerbirliği maçında Ülker Stadyumu'nun tribünlerinde Fenerbahçeli Yarınlar Topluluğu'nun desteğiyle tribüne yerleştirdiği 1000 fidanı, pandemiyle geçen 1 yıldaki emekleri için sağlık çalışanlarına ithaf etti.
![]()
![]()
Güzel analizifb'ye göz atacak olursak sadik, lemos'u kesemeyip tribüne gitmis.
tisserand-lemos-samatta-cisse trash, caner-sangare-ozan 3lüsüne erol ayar verdi ve kenara aldi.
mert hakan yerine ferdi veya ick 11de olabilirdi ama ick canerci ciktigi icin biraz daha bekletir muhtemelen
ferdi'yi 11e almamasi elestirilmis
gencler ve denizli maclari fb icin bay haftasi olur. biraz kasarlarsa gol show olur zira bu takimlarin direnecek gücü yokKüme düşecek takıma karşı bile hakem yardimina muhtaclar