- 25 Temmuz 2011
- 7.319
- 4.263
- 2.088
Skoru bilmesemde kazanani bildim ...bi bakiyorsun Gencler maci 1-0 aliyor (izlemiyorum)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skoru bilmesemde kazanani bildim ...bi bakiyorsun Gencler maci 1-0 aliyor (izlemiyorum)
tamamdirfb puan kaybederse (%0.1 ihtimal) avatarima ifb logosu koyarim 1 hafta

Kim isim ver bana Selcuk, ciddiyim les gibi adam. Tam Anadolu kontra atak topcusu hepsi o kadar.Osayi samuel çöpünü adam ettiniz onyekuru gibi bir değere sahip çıkın
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
AnalizAttıkları gol ofsayt olsa da Gençlerbirliği çok kötü ya 5 tane yemezse şükretsin
Totem tuttu reissstamamdir
Aynen işte o yüzden Erol'u da anlıyorum. Sürekli deniyor. Ama şapkadan tavşan çıkarma oluyor yaptığı çünkü gerçekten çökmüş durumda adamların forvetleri. Bu arada hiçbir forveti de kötü değil. Cisse geçen senelerde Alanya'da şov yapıyordu. Thiam da yer yer iyi olduğunu gösterdi sezon içinde ki zaten Kasımpaşa'da o da daha iyi oynuyordu. Bunlar haricinde Samatta'nın ne kadar iyi olduğunu hem Beşiktaş maçlarından hem de başka maçlardan herkes biliyor ama işte sistem oyuncuları bunlar. Fenerbahçe gibi "Allah'ını seven birinin bir yerine topu çarptırıp soksun kaleye" modunda oynayan bir takımda hiçbiri iş yapmaz. Vedat gibi kaos oyunu adamları oynar işte bir tek. O yüzden geçen sene bize cuk otururmuş Vedat mesela. Ama Slimani'de de gördük bunu. Slimani kötü forvet asla değil. Ama Fenerbahçe leş.bu adamlarin 5 ve üstü skor katkisi yapan isimleri:
valencia-thiam-pelkas-sosa-ozan-caner
bizim 5 ve üstü skor katkisi yapan oyuncularimiz:
mustafa-falcao-feghouli-emre-kerem-arda-babel-onyekuru-donk
baktigimiz zaman devre arasi gelen halil dervisoglu, sakatlik-ceza ve kadro disi ve sezon basinda hic oynamayan ogulcan ve 3-4 mactan fazla oynamayan akbaba disinda hücum hattinda bizden herkes 5 ve üstünü görmüs. gedson ve yedlin sezon basi gelse bu listeye girerdi. saracchi bu kadar fazla sakatlanmasa yine 5 asisti görürdü. henüz 2de.
Totem tuttu reisss