Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizi eleştirmek için yazmadım.Biraz da işin şakasındayım.Haklisin.
Ben zaten hic tutturamiyorum ya !![]()
![]()
Ben Alanya maçını kaybedeceklerini. Fenerlede berabere kalacaklarını düşünüyorum ama diğer maçlarda ne olur bilmiyorum çünkü bjk de kötü. İnşallah bize yarayan şeyler olurda gerisi sorun değilBittiler hocam. Beşiktaş Trabzon ve Başakşehir'e benzemez. Mağlubiyet şimdiden kesin. Beşiktaş'ın yenileceği yok o yüzden biz de kayıpsız ilerlemeliyiz. Bununla birlikte biz de en kötü berabere kalmalıyız maçlarda çünkü Beşiktaş yenilmez ama saçma beraberlikler alabilirler gibi geliyor. Benim tek bildiğim şey bunları Arena'da mutlaka yenmeliyiz. Beraberlik bile şampiyonluğu Beşiktaş'a verir.
Neden futbol ?
ilgilenme demiyorum ama fazla kafa yorma
O herif kafayı sıyırmışGürcan Bilgiç ağlıyo GB otobüs çekti ilkyarı şutları yok diye hhahahhahahaha
Gürcan'ın morcivert suratını görmek büyük zevkA sporda gergin anlar. Puhahah acın çabuk.
Yalan yok manilerini bile özledim vicdansız adam allah belanı versin!HoşbuldukManilerimi özlemişler de özellikle sen, ben de dayanamadım geldim
Bilirsin seni çok severim.