⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Feghouli sabahtan akşama kadar kondisyon çalışmalı bu sezon bize hiç katkı sağlamadı, En kritik yerdeyiz ligde ve koşacak hali yok cidden yazık yani. Feghouli'nin bu takıma katacağı oyun aklına ihtiyacımız var bu işi yapabilecek bir Arda birde Feghouli var ama ikiside fizik olarak dökülüyor.
Takımda kimin koşacak hali var ki Feghuli'nin olsun?
Güya son 7 ay idman yapıyorlar ama 2.lih topçusu kadar koşan ve sahada diri duran oyuncumuz yok.
Bir tek Mostofa ve yedlin var onlarda geldikleri yerlerin ekmeğini yiyor haftaya onlarda fizik ve kondisyon olarak dibi görür.

Takımda kimin koşacak hali var ki Feghuli'nin olsun?
Güya son 7 ay idman yapıyorlar ama 2.lih topçusu kadar koşan ve sahada diri duran oyuncumuz yok.
Bir tek Mostofa ve yedlin var onlarda geldikleri yerlerin ekmeğini yiyor haftaya onlarda fizik ve kondisyon olarak dibi görür.
Scott piri sagolsun bu herifin geldiginde kondisyon hep yerlerde oluyor. Hicmi ders alinmaz?

Bi konya maçına bakarak fenerin koşuyor olması çok garip geliyor bana. Fener duran top harici kac tane organize golu var ? Tamam cok iyi top oynamıyoruz ama emin ol fenerden daha iyiyiz. Mesela terlemeden pozisyona giriyoruz eger onyekuru 2 3 maçtır kaçırdıklarını atsaydı su anda sampiyonluk şarkıları söyleniyordu burda
tersini düşünün ya alanyaspor girdikleri pozisyonları atsaydı tarihi fark olurdu. erzurum bile neredeyse maçı çeviriyordu bu takım güçlü durmuyor sahada.

linnesin yedeğe çekileceğini tahmin ediyorum ,luyi tekrar şans bulacaktır ve donk artık belli bi süre olmadığından , donk döndüğünde bile artık 11 de luyiyi görebiliriz.hoca gedson ve kuruda gene devam eder.feg hiç hazır değildi berbat görüntü çizdi.arda gene oynatılır terim tarafından.

..........................................musli........................................
..yed........luyi........................marcao..........sarach......
.....................................taylan...........................................
............gedson.................................emre k..................
...arda...................................................kuru....................
................................mustafa...........................................

yanlız hocanın işi belli olmaz ,kuruyu yedeğe çekip ardayı 10 no da oynatıp babel mustafa çift forvet oynatabilir.süpriz olmaz benim adıma.feg kendine gelse arda yerine feg olsa bu 11 kendini bulursa ezici oyun oynayabilir tahminimce.gerçeği ancak ALLAH bilir bizimkisi tahmin tabii

tersini düşünün ya alanyaspor girdikleri pozisyonları atsaydı tarihi fark olurdu. erzurum bile neredeyse maçı çeviriyordu bu takım güçlü durmuyor sahada.

çünkü basmıyor ciddi bi kondisyon eksiliği mi var bilinmez.bu takımın oyuncuları ya gs forması giydiğini bilmiyor ve gerekli şekilde anlatılmıyor ya da fena bi kondisyon eksikliği var.bu takım normalde rakibin dilini dışarıda gezdirmesi lazımdı.gs dışında f5 bile rakibe sürekli baskı yapıyor.bizim bu durum nedir anlamadım gerçeği bilmediğim için

...................... Muslera................
..........Luyindama.....Marcao.......
Yedlin...............Taylan............ Saracchi
.........Gedson................Kılınç...............
........................Feghouli.....................
.............Mohamed...... Falcao.............

orta sahayı 3 lü kurup taylan emre gedson(belhanda) yapıp önlerine serbest oyuncu olarak falcao ileriye deplase olan forvet olarak onyekuru pivot forvet olarak mohamedi koyabiliriz

4 4 2 oynayacaksak ortada Gedson ve Taylan oynamalı. Gedsonun performansını hiç beğenmiyorum ama 4 4 2 ortasahasında Taylanla oynayabilecek yegane profil.

Muslera

Yedlin Luyindama Marcao Saracchi

Kerem(Fegh) Gedson Taylan Onyekuru

Mohamed Falcao

4 4 2 oynayacaksak ortada Gedson ve Taylan oynamalı. Gedsonun performansını hiç beğenmiyorum ama 4 4 2 ortasahasında Taylanla oynayabilecek yegane profil.

Muslera

Kerem(Fegh) Gedson Taylan Onyekuru

Mohamed Falcao
onyekuru ve keremden 4 lü orta sahanın kanat oyuncusu olmaz zaten 4 lü orta saha düzeninde ters ayaklı kanatlar iş yapamaz

Muslera

Gedson Feghouli Taylan Emre Kılınç

Mohamed Falcao

Aklıma yatıyor bu şekil ama pratikte nasıl olur acaba

Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Saracci
Gedson-Taylan-Kılınç
Arda
Falcao-Muhammed

Böyle bir kadroya uygun bekleriniz var ama orta saha çok güçlü olmadı. Gustavo-Josef gibi ayağını da kullanan birisiyle çok can yakardık bu kadroyla.

Ortasaha da prime Selçuk Melo Engin gibi hem dikine oynayan hem rakibi ısıran sürekli press yapan oyuncuların yoksa çift forvet oynanmaz delik deşik olursun

Halen Arda'yı kadrodalarda görüyorum.

Çıldıracağım...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Muslera

Gedson Feghouli Taylan Emre Kılınç

Mohamed Falcao

Aklıma yatıyor bu şekil ama pratikte nasıl olur acaba
Feg ile orta saha ikilisi yaparsan delik deşik olursun performans olarak tartışılır olsa dahi benfica da hep oynadığı yer olduğu için gedson oynar

Babel ve Onyekuru kanatları ile çıkarız hocanın sistem değiştireceğini hiç sanmıyorum.

çok krtik bir maç haftaya fb-bjk maçı olduğunu düşününce
asla puan kaybı olmamalı bu maçla beraber şampiyonluk havasına gireceğiz inşallah
Bu ve önümüzdeki maçı alırsak rakiplerden en az biri belki ikisi puan kaybedecek bu fırsatıda tepersek şampiyonluk zaten gitmiş olacak son şans artık

Geri
Üst Alt