- 3 Haziran 2015
- 53.822
- 61.803
- 3.963
Kilit maç 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tersini düşünün ya alanyaspor girdikleri pozisyonları atsaydı tarihi fark olurdu. erzurum bile neredeyse maçı çeviriyordu bu takım güçlü durmuyor sahada.
hangi birini yazalım maçın ikinci yarısında yarı sahamız bile cdeğil cezasahamıza hatta nerdeyse altıpasa mahkum olduk sürekli son anda muslera demekten spikerin ağzı yamuldu.yazsana bir alanya hangi pozisyonlara girmiş de tarihi fark yapacakmış?
Yazsana bir ya son anda Musleraları?hangi birini yazalım maçın ikinci yarısında yarı sahamız bile cdeğil cezasahamıza hatta nerdeyse altıpasa mahkum olduk sürekli son anda muslera demekten spikerin ağzı yamuldu.
Adam mübalağa yapmış biraz da Alanya maçının 2. Yarısı utanç vericiydi. Hatta daha az pozisyon verip 4 lük olduğumuz tonla maç vardır. Sende haklısın bu 4 büyük takım arasında istatistiğe bakın Anadolu takımlarından garip skorlarla fark yiyen takım genelde biziz. Tarihi fark diyince 7-8 tane felan düşündün heralde.yazsana bir alanya hangi pozisyonlara girmiş de tarihi fark yapacakmış?
pardon ne demek bu şimdi? yaşın kaç senin ?Yazsana bir ya son anda Musleraları?
Mustafa'nın kafası ve Muslera'nın üstüne geliyor, Caulkerın kafası ve sektirmeden rahatça alıyor başka?
Yaz, yazamazsan hiç iyi şeyler olmayacak sana.
Geç bu yaş ayaklarını.pardon ne demek bu şimdi? yaşın kaç senin ?
Bird fu*ker amirim ooov yeeaGeç bu yaş ayaklarını.
Bekliyorum yazsana Alanya nasıl tarihi fark atacakmış.
eğer birdse bana verdiği likeları geri alın.Bird fu*ker amirim ooov yeea
Bizim o maçta Alanya'nın neredeyse 3 katı kadar net pozisyonumuz var.Adam mübalağa yapmış biraz da Alanya maçının 2. Yarısı utanç vericiydi. Hatta daha az pozisyon verip 4 lük olduğumuz tonla maç vardır. Sende haklısın bu 4 büyük takım arasında istatistiğe bakın Anadolu takımlarından garip skorlarla fark yiyen takım genelde biziz. Tarihi fark diyince 7-8 tane felan düşündün heralde.
Vay hayin. Senin gibi bir antu neferinin bunları yemesi beni üzüyor kenkeğer birdse bana verdiği likeları geri alın.
1 haftadır beni yemliyor çünkü
Davidson un dağlara taşlara vurduğu şutlar mı?hangi birini yazalım maçın ikinci yarısında yarı sahamız bile cdeğil cezasahamıza hatta nerdeyse altıpasa mahkum olduk sürekli son anda muslera demekten spikerin ağzı yamuldu.
Vur ulan kuşa vur vurDavidson un dağlara taşlara vurduğu şutlar mı?
adam beni sevmiş olabilir dostum.Vay hayin. Senin gibi bir antu neferinin bunları yemesi beni üzüyor kenk![]()
Acımam severimVur ulan kuşa vur vur