Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.779
- 94.866
- 4.978
Seni sevmeyen ölsün kankadam beni sevmiş olabilir dostum.
Yinede suçu kanıtlanana kadar her suçlu masumdur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni sevmeyen ölsün kankadam beni sevmiş olabilir dostum.
Konya Fener konusunda Feneri şampiyon yaptılar bile. Konuya kilit vurabiliriz![]()
Evetböyle konuşturan son dört haftadaki futbolsuzluğumuz. alanyada ezildik kasımpaşa maçı şansla kurtardık son iki maç hakemde olsa o hale getiren bizim sahadaki güçsüzlüğümüz.
Umalım ki bizden biridir. Senin gibi birinin kandırılması hoş olmaz çünküadam beni sevmiş olabilir dostum.
@Keramettin TANRIVERDİdaha bir hafta önce fenere gülüyorduk eh boşuna dememişler gülme komşuma gelir başına
Allah'ın tokadı hep fenere olmayacakmış demekki bizde kaşınıyoruz.
Onu ben de yapıyorum lanHiç şaşmaz mı yav
aynı herif geçenlerde ifb maç başlığında Fatih hocaya sallayıp bizim oyunu gömüyordu yine
Bir de böyle bir şey gördüm @Doruk Ata TANRIVERDİbizim kanatlardan daha yavaşı varmı bu ligde.
sen maçı izlemedin mi?Geç bu yaş ayaklarını.
Bekliyorum yazsana Alanya nasıl tarihi fark atacakmış.
her dakika girmiyorum rast gelmemişim demekki beş yüz mesaj attım son iki maçta olan beş altı mesajlamı beni şikeci kuş taraftarı sanıyorsunuz. ulan ankaragücğ maçında sinirden koltuğumu kırdım be. şampiyonluk gidiyor polyannacılıkmı yapacaktık hangi maçları izliyorsunuz anlamadım ki?@Göksen Merey
lan ne pis bir adammışsın.
tüm likeları takımı eleştiren postlara vermiş.
insan dikkat çekmesin diye bir kaç karı likelar. neden hiç kadinlara like atmadın. surekli takimı gömmùşsün.
fatih terimi ovdugun tek post yok.
fatih terimi övenlere like verdigin tek postta yok.
her malca olayda, bu fatih hocaya yazar demissin. neden kadinlar konusuna hiç like vermedin istesen bir sürü like atabilirmişsin.
Al hilal’a falan giderse formasini alirsinBelhanda olmadığı için 4-0 yeniliriz
karilara neden like vermedin.her dakika girmiyorum rast gelmemişim demekki beş yüz mesaj attım son iki maçta olan beş altı mesajlamı beni şikeci kuş taraftarı sanıyorsunuz. ulan ankaragücğ maçında sinirden koltuğumu kırdım be. şampiyonluk gidiyor polyannacılıkmı yapacaktık hangi maçları izliyorsunuz anlamadım ki?
kari derken ne kastediyorsun anlamadım örnek ver.karilara neden like vermedin.
bak ben saygimi bozmadan hala daha sana like veriyorum.
bir galatasarayli karilari neden sevmez aklim almiyor
Henüz 40 yaşına gelmedi. Avrupa yaparAl hilal’a falan giderse formasini alirsin
mesela bu bir karikari derken ne kastediyorsun anlamadım örnek ver.
Tamam gittigi takim belli olursa seni de oraya yollayalim ne dersinHenüz 40 yaşına gelmedi. Avrupa yapar
Oyuncuya duyduğum hayranlık beni Galatasaray'dan mı uzaklaştıracak? Allah için bomboş yorumlar yapmayın yaTamam gittigi takim belli olursa seni de oraya yollayalim ne dersin