⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

@Göksen Merey
lan ne pis bir adammışsın.

tüm likeları takımı eleştiren postlara vermiş.

insan dikkat çekmesin diye bir kaç karı likelar. neden hiç kadinlara like atmadın. surekli takimı gömmùşsün.
fatih terimi ovdugun tek post yok.
fatih terimi övenlere like verdigin tek postta yok.

her malca olayda, bu fatih hocaya yazar demissin. neden kadinlar konusuna hiç like vermedin istesen bir sürü like atabilirmişsin.

@Göksen Merey
lan ne pis bir adammışsın.

tüm likeları takımı eleştiren postlara vermiş.

insan dikkat çekmesin diye bir kaç karı likelar. neden hiç kadinlara like atmadın. surekli takimı gömmùşsün.
fatih terimi ovdugun tek post yok.
fatih terimi övenlere like verdigin tek postta yok.

her malca olayda, bu fatih hocaya yazar demissin. neden kadinlar konusuna hiç like vermedin istesen bir sürü like atabilirmişsin.
her dakika girmiyorum rast gelmemişim demekki beş yüz mesaj attım son iki maçta olan beş altı mesajlamı beni şikeci kuş taraftarı sanıyorsunuz. ulan ankaragücğ maçında sinirden koltuğumu kırdım be. şampiyonluk gidiyor polyannacılıkmı yapacaktık hangi maçları izliyorsunuz anlamadım ki?

her dakika girmiyorum rast gelmemişim demekki beş yüz mesaj attım son iki maçta olan beş altı mesajlamı beni şikeci kuş taraftarı sanıyorsunuz. ulan ankaragücğ maçında sinirden koltuğumu kırdım be. şampiyonluk gidiyor polyannacılıkmı yapacaktık hangi maçları izliyorsunuz anlamadım ki?
karilara neden like vermedin.
bak ben saygimi bozmadan hala daha sana like veriyorum.
bir galatasarayli karilari neden sevmez aklim almiyor

Yenilmemizi isteyen sadece kuşlar olmayacak bu maçta.

Geri
Üst Alt