⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Hangi 11 çıkacağını kimse bilmiyor

Valla ben her hafta aynı şeyi söylüyorum reis Ankaragücü maçında ilk 11'i gördüm dedim bu maçı izlemeye gerek yok duramadım, maç oynandı uydurulan penaltı ve kırmızı kartı gördüm dedim bu hakemler ile kendime eziyet etmeye gerek yok izlemiyorum bu ligi kimi istiyorlarsa onu şampiyon yapsınlar diye olmadı bu maç ilk 11 açıklandı baktım Fatih Terim yine ezbere devam ediyor gerek yok maçın sonucu belli nasıl olsa dedim izlemeyi düşünmüyorum diye yazdım bile foruma olmadı yine izliyip bu eziyete katlandım

Sanırım 2-3 maç içinde tamamen yarıştan kopup 4. 5. olma yolunda emin adımlar ile ilerlerken Fatih Terim beni de bu eziyetten kurtarur
yedlin ve luyindama yerine linnes ve donku görünce zaten keyfim kacti ve bu mactan bu kadroyla bi halt olmayacagi acikcasi belliydi. 4.5 aydir top oynamayan falcao sahanin en iyi oyuncusu. fazla söze gerek yok. falcao'yu övmek icin degil, takimin ne kadar rezil durumda oldugunu göstermek icin yazdim.

Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi ve Taylan... Sezon sonuna kadar ceza ve sakatlık harici ilk 11 oynamalı. Defans bloğuyla bu kadar oynanmaz. Sivas maçındaki 2 saçma golü uyumsuzluk yüzünden yedik. Defansif alışkanlıkları olan oyuncular o hataları yapmaz. Yeniden şampiyonluğu konuşabilmek için Hatay deplasmanı dahil galibiyet serisi lazım. Hakkımızda hayırlısı.

Falcao-Mohamed çift forvet çıkar zaten merak etmeyin.

muslera
yedlin luyindama marcao saracchi
taylan
kerem gedson onyekuru
mustafa falcao
vurduğumuz gol olsun inşallah.

Beşiktaş maçına bağlı tamamen. Başak beraberlik çıkarırsa reaksiyon gösterir diye düşünüyorum bizim takım

Beşiktaş'ın Başakşehir'e puan kaybetmesi ve bizim de kazanmamız az da olsa umutlandırır.

Onun dışında stressiz bir maç izleyin, artık şampiyonluk yarışından kopmuş gibi davranırsanız sağlığınız için iyi olur.

kahpe mart geldi müthiş giden şubattan sonra

bundan sonraki her kayıp şampiyonluk ihtimalinden %10 götürür.

Linnes Donk çift forvet çikar Ömer CAM oynar

Formda Kayserispor'a yenilip havlu atacağımız maçtır maalesef.

Tinercileri yenip sikecileri şampiyon yaparsak toplu halde köprüye gideriz heralde

Geri
Üst Alt