⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

bundan sonraki her kayıp şampiyonluk ihtimalinden %10 götürür.
Valla haftaya Beşiktaş kazanır biz de puan kaybedersek bu sefer gerçekten geçmiş olsun. %10 değil %99 gider bence. Maç eksiğiyle 4 puan olacak fark, bay hafta da Beşiktaş'ın muhtemel galibiyetiyle 7'ye çıkar.

Bir puan kaybına daha tahammülümüz yok artık

Daha bu köprünün altından çok sular akar ama mühim olan bizim yeniden bi kazanma serisi yapmamız lazım. Bahane filan yok bu saatten sonra bugün kayseri gidip ligin parlak top oynayan takımlarından hataya orada 3 atıp geliyor bu saatten sonra her maç finalden de öte bunun bilincinde çıkmak lazım sahaya inşallah yeni serinin ilk başlangıcı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 pozisyonla adam öldürülür mü bilemem ama geçen hafta a.gücüne kaçırdığı pozisyon sonrası fena kızmıştı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onyekuru her maç kaçırıyor ama emre takim savunmasına çok faydalı top çalıyor aralara giriyor hocanın kadro tercihleri iki.mactada yaktı bizi

Şu tablo Fatih Terimli Galatasaray için utanç vericidir.

Eskiden olsa bunun altından kalkar şampiyon yapardı, geçen seneyle birlikte artık yaşı da geldiği için reaksiyon veremiyoruz en üzücü kısmı da burası.
sakatlıklar da belimizi büktü o dönem hocanın da yapabileceği çok şey var mıydı bilmiyorum.
Aynı kaderi yaşayacağız gibime geliyor. Sakatlıklar değil hocanın tercihleri biterecek bu sefer bizi

Kayseri pastırmayı yedirir bize.

sakatlıklar da belimizi büktü o dönem hocanın da yapabileceği çok şey var mıydı bilmiyorum.
Aynı kaderi yaşayacağız gibime geliyor. Sakatlıklar değil hocanın tercihleri biterecek bu sefer bizi
Aynı bahaneleri bu sene duymayı haz etmiyorum.

Geçen sene olur demiştim yorumlarımda, o kadar şampiyon yapmış adam 1 sene kendisine izin alan verilmeli dedim. Başakşehir oldu tamam dedik üzülmedik, önümüzde ki sezona bakarız dedik.

Bu pandemi bize yok sadece, bu sakatlık biz de yok ve bu hakem kararları bizi yaktığı kadar diğerlerinide yakıyo yeri geliyo. Bu futbol takımı geçen seneyle birlikte hiç bir düzeni olmayan ve maçlarını şansa kazanan takım hüviyetinde. Artık oynanan oyundan biz Galatasaray takımını savunamıyoruz, ne yaptığımız o kadar belli değil ki.

kendi ayağımızdan gol ikram etmezsek yemeden kazanırız.

Kayseri’yi yeneriz ama artık havlu attık. Futbolcularda ben o inancı göremedim. Takımda psikolojik dağılma var.

Zeminde iyi bakalım sıradaki bahane ne olacak? hoca Gedson'u oynatacaksa eğer şimdiden bahane bulmaya başlasın çünkü yine bir şey oynayamayacağız ne zaman girdi bu ufaklık takım bozuldu kimsenin Gedson kadar kredisi yok takımda hocanın gözü dönmüş durumda neredeyse kaptan çıkaracak Gedson diye ölüyor. :)

Geri
Üst Alt