⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Gram heyecan kalmadı bende.

Kazansan ne oluyor sanki? Bir sonra ki maç Allahın cezası zeminde olmayacak mı sanki?

Sizde fazla heyecan yapmayın. O zemin düzelmez.

Bu arada nihayet cezam bitti.
Erzurum’u Santiago Bernabeu’da mi yendik renktas, Sivas’a attigimiz iki golu da Old Trafford’da mi attik

Erzurum’u Santiago Bernabeu’da mi yendik renktas, Sivas’a attigimiz iki golu da Old Trafford’da mi attik
Erzurum'u Santiago'da yenmedik.

Ama 2. yarı kaçırdıkları gollere ve oynadığımız oyuna bakarsak:

Sanki 2. yarı biz Santiago Bernabeu deplasmanında R. Madrid karşısına çıkmışız gibiydik.

Net 4-5 gol kaçırdı Erzurum gibi kısıtlı takım.

Muhammed kurtardı bizi maçta kimse kendini kandırmasın.

Ugur Demirok duran topta golü atti bile

Bizim icin ciddi bir sinav olacak neyin ney oldugunu kimin hangi ne gorecegiz!

Acaba diyorum ogulcani biraksak bayerndeki Müller ikinci gizli forvet gibi oynatsak nasil olur? Hem defansif acidanda yararli olurdu.

..................... Muslera.................
Yedlin......luyi.........marcao....sarrachi
................ Taylan..gedson..................
Onye/feg...............................kerem/onye
.............................. Ogulcan...........
................. . Mustafa.......................

Su full yerlilerle sampiyon oldugumuz sezondaki gibi Kerem'i aslinda ikinci forvet olarak denemek faydali olabilir mi diye dusunuyorum. Falca-Mohamed cok uyumlu (yapi geregi) bir cift forvet kurgusu onermiyor. En fazla, gecen seneki fener-kadikoy galibiyeti gibi, Falcao daha ortaya yakin oynatip Henyr'i gizli forvet gibi kullanmisti hoca.. Benzer birsey olabilirse eger iyi bir dizilim elde etmis olabiliriz.. Griezman-Giroud;i Fransa sistemi gibi, etraflarinda hizli kanalar (Onyekuru/Kerem) vs.. Yani kagit ustunde olur gibi ama buradaki cogu gorusun aksine ben ortasahamizi cok yeterli bulmuyorum.

Tek tek, isim isim baktigimizda dahi, rakiplerimizin bir cit gerisindeyiz. Gedson umarim cabuk toparlar, o "uluslararasi" piyasa olusturabildigi potansiyelini sahaya yansitir. Hem bu sefer, zeminde guzel. Fatih hoca icinde ayrica bir sikayet oznesi olamayacak, ilk ic saha macina kadar. Etobo-Taylan ortasahasi, isiran degil ama direncli ve dengeli bir ortasaha.. Taylan-Gedson ise yine isiran degil ama tempolu ve teknik bir ortasaha oluyor. Bilmiyorum, hala aradigimiz ortasaha tipi kadromuzda mevcut degil, bu da beni kadro muhendisligi konusunda tekmik ekibin, istenilen tum transferlerin yapilmis oldugunu varsayarak, sinifta kaldigini dusunuyorum.

Ben 4 4 2 oynayacağımızı düşünmüyorum bence klasik formatta çıkarız 4 4 2 bizim için skora göre son 15 20 dk lik bir seçim olur asıl önemli olan orta saha oyuncu tercihleri Taylan vazgeçilmez olmalı bence onunla birlikte emre Kılınç gedson (?) Sağda kerem solda onyekuru (?) En önde mohammed olmalı.Gedson istediğimiz verimi sağlamadı şimdilik ama ben o arkadaşta ısrar edilmesi taraftarıyım onyekuru ise oyuna katılma açısından bir felaket kendini gelistirmezse hamle oyuncusu olmalı

Geri
Üst Alt