Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen hava ısındı şuan yarına kadar erir böyle devam ederse. Ne güzel yağmur yağıyordu klasik mart ayı kayseri karıBugün güneşli bir hava var, yağan karın çoğu da eriyor Cumartesi günü inşallah hava sıcak olursa sorun olmaz
Cumartesi bizim maç tertemiz oynansın da yeter ki haftaya bol bol yağmura kara doyarız Kayseri'deAynen hava ısındı şuan yarına kadar erir böyle devam ederse. Ne güzel yağmur yağıyordu klasik mart ayı kayseri karı![]()
Oğulcan kadroya girsin peki kadrodan kim kesilmeli? Bence yer kalmıyor ona.
Ozornwafor çok mu gerekli ? Sakatlıktan önce Oğulcan’ın gayet yükselen bir performansı vardı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel gibi totosunun kılları ağırmış kalas oynayacağına oğulcan oynasınKadro 21 kişi zaten yeni girecek birisi için birini çıkarmanız lazım herkes farazi konuşuyor. Ozornwafor mu çıksın takımda stoper yok yoksa Babel mi kadro dışı kalsın ne istiyorsunuz elbet birileri kadro dışı kalacak.
Marcao ya da Luyiye bir şey olsa Ozornwaforu yine oynatmaz ki Taylan falan stoperde oynar eminimDonk yok hocam sakat stopersiz mi gidelim öyle olsa dersiniz bu ne amatörlük böyle eleştiri olmaz. Hocayı 10 günder en ağır şekilde ben eleştiriyorum ama bu kadrodan adam eleştirilemez.
Donk yok hocam sakat stopersiz mi gidelim öyle olsa dersiniz bu ne amatörlük böyle eleştiri olmaz. Hocayı 10 günder en ağır şekilde ben eleştiriyorum ama bu kadrodan adam eleştirilemez.