⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

macın sonucunu düsünmüyorum merak ettigim hoca kendisini sahaya verdimi yada hala aklı baska yerlerdemi

Tam kadroyuz. Zemin nasıl acaba? Ya da hakem?
Maç sonunda bakalım hangisinden dem vuracağız.

Sen git Alanya'yi, Feneri yen sonra Ankara ve Sivas'a takil.
Bjk'yi yenersek kalan maclarda en fazla 1 mac fire hakkimiz olur.
Mutlaka bjk macina kadar kazanmaliyiz.
Yarin seri baslar insallah.

bu maçı almamız şartoğlu şart.ya şampiyonluk diyecek oyuncular ya da reziliz diyecekler

bosuna cikmasinlar maca, en azindan mac basi ücretlerden kurtulmus oluruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kolay fikstürcü arkadaşlar gelmeden söyleyeyim zor maç. Futbol takımı kalitesi anlamında söylemiyorum. Takım psikolojik olarak dağılmış durumda. Fatih hoca inanılmaz kötü. Yönetim iflas bayrağını çekmiş.
Bu ortamda hiç bir oyuncu şampiyon olacağım diye kendini yırtmaz. Bu takım lig sonunda 4. olacak.

fazla umutsuzluk var.bu kadarda olmamalı.biz ikinci defa lider olmadan önce 5 puan geriye düştük.gene aldık liderliği şimdi gene devrettik.biz yarışın içinde olalım önemlisi budur ve biz yarışın içindeyiz çok şükür.ufukta şampiyonluk görünüyorsa bizim reaksiyonumuz ALLAHın izniyle o zaman daha ciddi ve sonuca ulaşır oluyor.

çok iyi oynayıpta kaybedilen maçlarda olur ,kargalar maç kazanıyor ama son üç maçtır heran kaybedeceklerin sinyali var.liderlik stresi kolay bişey değil.bunun stresini yaşayacaklardır yeterki biz yarışta olalım.son düzlük takımıyız ALLAHa şükür.o son düzlükte biz olursak İNŞALLAHta şampiyon gene biz olacaz

Geri
Üst Alt