⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

yarın puan kaybedersek belhanda bahanesine sığınmayalım

tek beklentim

Çok kötüyüz kayseri bizi 3 ler ayrıca Mustafa ve keremi 11 de görmek istiyorum. Donk zaten sakat donk feghouli arda ve gedsonsuz bir maca başlayalım artık lütfen hoca ban yedirme bize yarın.

Bu maçı kazansak bile bir anlamı yok. Oynadığımız futbolla zaten şampiyon olamayız. Olası kötü sonuçlarda Belhanda bahanesi kabul görmez camiada. 4sezonda istikrarlı bir oyun geliştiremediysen Belhanda’yı bahane gösteremezsin.

Herkesin istedigi kadroyu bi yarim saat görebildik Alanya kupa macinin 2ci yarisinda. Ordada Alanya ne yapacagini sasirdi. Bi böyle cikartsa kadroyu hoca.

musli yedlin luyi marcao sarachi taylan gedson kılınç babel kuru mustafa

ikinci yarı dkk 65- 70 arası babel -kerem kuru-feg gedson etebo ,dkk 80 mustafa -falcao değişikliği bekliyorum

bizim kadromuz hepsinden çok daha iyi ,sadece şu maçı alıp haftaya derbide bi beraberlik çıkarsa ve gene kazanmak kısmet olursa geriden gelen biz olduğumuzdan ciddi iştahlanırız .kargalardada çok kötü moral bozukluğu olur f5 ile beraber

Yarın nasıl kadromuz olur kimse bilmiyor en büyük sıkıntımız da bu, Şak diye Etebo,Linnes,Ömer Bayram ve Arda görsek kadroda kim şaşırır.

arada kollandıkları ve bizi de biçtikleri olsa da genel hatlarıyla doğru

Bizim taktiğimiz eskiden ''Ocağa kadar sabredin''di.Şimdi değişti.Artık her maç bir günah keçisi belirleyip oradan yürüyoruz.Önce Luyindama sonra hakem sonra linnes bakalım yarın kim olacak.

Çok kötüyüz kayseri bizi 3 ler ayrıca Mustafa ve keremi 11 de görmek istiyorum. Donk zaten sakat donk feghouli arda ve gedsonsuz bir maca başlayalım artık lütfen hoca ban yedirme bize yarın.
Peki bu adamlar oyamazsa forvetlere paslari kim atacak renktas muslera mi ?

Geri
Üst Alt