⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

şampiyonluğun formulünü açıklıyorum. abuk subuk pas oyununu bırakıyoruz. kale çizgisini paslaşarak geçmeye çalışıyor takım. bunun yerine falcao, mohamed'i koy rakip ceza sahasına. fırsatı olan oyuncu saçma sapan pas yapayım derken top kaptırmak ya da kaleciye kadar dönmek yerine orta açacak bu ikiliye. elbet biri gol olur. zaten takımın da şu haftaya kadar bunun harici başka organize atağı yok. en azından maç boyuna yayıp daha fazla tehlikeli oluruz.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Emre Kılınç ne kadar vasat işe yaramaz bir futbolcu böyle. Ne özelliği var anlamadım gitti, dikkatli bir şekilde izliyorum top ayağına geldiğinde hiç bir olumlu hareketini görmüyorum. Geçen yıl Sivas'ta böyle oynamıyordu bu çocuk.

4-4-2 yerine 3-5-2 çok daha mantıklı.Saracchi ve yedlin 2 kanat olur.Donk-luyi-marcao 3 lüsü harika tandem olur.

Herif bı ispanyaya gidip geldi ne hala geldi ya. Sağlık heyetinden mi yoksa özel fitness programı mi var bu işin bu hale gelmesinde emeği geçen kim varsa gidip anlaşma yapalım. Sakatlanani direkt uçağa bindirelim gitsin İspanya havası alıp tedavi olsun falan.

Geri
Üst Alt