Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.032
- 95.089
- 4.978
boşver ablacım kaç maçtır öne bile geçemedik.Golü bulduk ama hala isteneni izleyemiyoruz orta sahada oyun kurucu birine ihtiyaç var keşke soso göbek yapmasaydi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boşver ablacım kaç maçtır öne bile geçemedik.Golü bulduk ama hala isteneni izleyemiyoruz orta sahada oyun kurucu birine ihtiyaç var keşke soso göbek yapmasaydi![]()
Devam.. devam diyorsun yani devam et.
Sunu soylemeye calistim, yedekte o bolgede Feghouli olur ya da Arda. Feghouli hazirsa katiliyorum. Aksi halde idare ediyor geriye yardima geliyor. Verkac falan yapti, Kafa vurusu var falan.Saygi duyarim renktaş. Eyvallah istek var ama sedece o, ben begenmedim akbabayı.
La yarın dışarı çıkacağım sonra ekmek veresim gelmeyecek bizimkilere. Aklıma karpuz kabuğu düşürme
akbaba out kerem in değişikliği güzel olurdu
Feghouli bitik2. yarı başlar başlamaz Emre kılıç dışarı Etebo içeri emre akbaba dışarı feghouli içeri ve son 20 dakika onyekuru ve Kerem girer
Sen futbol izleme Gedson bugun cok iyi pas alis verisinde de cok iyiGolün sevincini yaşadık güldük eğlendik şimdi gerçeklere dönelim.
Bu futbolla skoru korumak gol atmamızdan daha zor muhtemelen Kayseri gol bulacaktır. O yüzden hiç beklemeksizin şu Gedson ve Akbaba oyundan çıkmalı.
Golü bulduk ama hala isteneni izleyemiyoruz orta sahada oyun kurucu birine ihtiyaç var keşke soso göbek yapmasaydi![]()