⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Ne hala ara ara yedlini kanat oynatmamiz gerektiğini dueunmekteyim

Emre akbaba yerine feghouli girerse rahat 2-3 gol buluruz.

111220192059285163156-700x420.jpg
Uyuz oldum bu kadına da

1-0 öndeyiz diye olumlu konuşamayacağım. Yine saçma sapan bir futbol oynamaya çalışıyoruz. 442 oynuyorsun yine bu saçma futbol değişmiyor. Pas pas pas..... Yana pas geriye pas kaleciye pas... Dikine pas kaç tane? Sayılı.

Yahu sol bekin geriye oynayacağım diye defansın ağzına etmiş az daha gol yiyeceksin ama son anda topu alıyorsun hala daha Taylan'a oynamaya çalışıyorsun. Yahu dengesiz yakalanmışsın vur ileri gitsin. Neyin pas aşkıdır bu? Taylan kırmızı görse ne olacak veya penaltı olsa? Başlarım Marcaosuna da Luyindamasına da pas oyununa da. Luyindama zaten direkt yediriyordu böyle bir pas olmaz. İyi stopermiş! Yemişim onun iyi stoperliğini...

Luyi'nin kaptırdığı toptaki pozisyonu gerizekalıca harcayan Kayserili oyuncuya ve ligin kalitesinin çok üstünde bir kalitede gol atan Falcao'ya dua etsin Fatih hoca. Diyecek bir şey yok. Şu saçma sapan pas oyunundan vazgeçmezsek bizden bir cacık olmaz.
Falcao ne soktu ama be

Emre Akbaba cikabilir ama Emre kilinc direnc icin onemli futbolda cok iyi anlayan taraftarimiz Emre K ciksin diyor 😂😂😂

Ben Yedlin'i beğeniyorum. Oldukça güzel orta açıyor. Hücum anlamda katkı sağlıyor. Daha iyi olabilir ama en iyi tercih olduğu kesin.

2 forveti görünce herkes 4-4-2 sandı ama 4-1-3-2 oynuyoruz kanat oyuncumuz yok beklerin önünü açmışız.

Bu yedlin ne kadar kotu oyuncu fizik yok teknik yok fernandesin sozlesmesinde her mac 90 dakka oynar maddesi var sanirim akbaba zaten ne hikmete oynuyorsa muhameddin bir golunu stoper gibi mahvetti

çift forvetin bir avantajını göremedik şu ana kadar

falcao hareketli oynadı ama mustafa tamamen kayboldu.

eksik oynuyoruz hücum bölgesinde.

Akbaba nin kötü oynacagini ben sen görüyoruz ama teknik ekip neden göremiyor anlamak güç.

Oyuna kimin gireceginden bağımsız 2 emre de derhal oyundan çıkmalı yoksa işimiz zor 2. golü bulamazsak

Geri
Üst Alt