Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Futbol bilgime güven renktaşSanmam kayseri iyi takim olmus. Hatay macinin ilk yarisini izledim. Topla iyi ciktilar hatayin presine ragmen
bu sefer arabayı bas iddaaya yazlığınıda al

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol bilgime güven renktaşSanmam kayseri iyi takim olmus. Hatay macinin ilk yarisini izledim. Topla iyi ciktilar hatayin presine ragmen
Futbol bilgime güven renktaş
bu sefer arabayı bas iddaaya yazlığınıda al![]()
onyekuru kenardan içeriye sızınca bir şekilde pozisyona sokuyor kendini. direkt öne atmak işe yaramayabilir. hatta muhtemelen yaramaz. bütün maç kucakta kalır.Şöyle bir sistem ile Onyekuru serbest forvet görmek isterim.
MusleraYedekte hamle sayımız düşecek ama bu 11 işi erken bitirir. Onyekuru'yu kanata mahkum etmek yerine kaleye yakın oynatırsak daha fazla verim alacağız bence. Os biraz soru işareti ama yapacak bir şey yok.
Yedlin-Luyindama-Marcao-Sarac
Taylan--Gedson
Babel--------------- Kerem / ( emre k.)
Mohammed- Onye
O dönemle pek alakası yok aslında durumun, Orada tam ritmimizi bulmuşken 3 ay ara oldu ve daha ilk maçta Muslera sezon kapattı. Burada puan kaybı yaşadık ama puan kaybı geliyorum dedi ve şartlar çok farklı aynı şeyin olacağını sanmıyorum yani olmamalı.Pandemi sonrası olduğu gibi bundan sonra gelen geçen bizden makas alır. Kayseri de buna dahil.
Yerine yazacak kimse yok ki renktaş. Bi Emre k. var onunda ozguven yerlerde bi urkeklik var (bence) Belhanda cezali. Cift forvet baslasak orta saha çöker diye düşünüyorumFeghouli bugün ne oynadı da kadrolara yazıyorsunuz çok merak ediyorum. Götü göbeği salmış doblocu dayılar gibi geziyordu sahada.
Pandemi öncesi oynanan futbol 8 maçlık seriden daha iyidi. Orada bile havlu atmışken bu son serinin fena patlayacağı belli oluyordu. Patladı da sonuçta. Kayseri’yi yeneriz diyelim. Sonrası yine olmayacak. Bundan sonra çok puan bırakırız.O dönemle pek alakası yok aslında durumun, Orada tam ritmimizi bulmuşken 3 ay ara oldu ve daha ilk maçta Muslera sezon kapattı. Burada puan kaybı yaşadık ama puan kaybı geliyorum dedi ve şartlar çok farklı aynı şeyin olacağını sanmıyorum yani olmamalı.
O serideki futbol muhteşemdi zaten 11-12 sezonundan sonra ilk kez bu kadar keyif vermişti bence takım. Orada çok ağır faktörler hesabı bozmuştu burada biraz bile bile lades durumu var ama işte gerekli dersleri çıkarıp düzeltme şansımız var.Pandemi öncesi oynanan futbol 8 maçlık seriden daha iyidi. Orada bile havlu atmışken bu son serinin fena patlayacağı belli oluyordu. Patladı da sonuçta. Kayseri’yi yeneriz diyelim. Sonrası yine olmayacak. Bundan sonra çok puan bırakırız.