⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Şöyle bir sistem ile Onyekuru serbest forvet görmek isterim.

Muslera
Yedlin-Luyindama-Marcao-Sarac
Taylan--Gedson
Babel--------------- Kerem / ( emre k.)
Mohammed- Onye
Yedekte hamle sayımız düşecek ama bu 11 işi erken bitirir. Onyekuru'yu kanata mahkum etmek yerine kaleye yakın oynatırsak daha fazla verim alacağız bence. Os biraz soru işareti ama yapacak bir şey yok.
onyekuru kenardan içeriye sızınca bir şekilde pozisyona sokuyor kendini. direkt öne atmak işe yaramayabilir. hatta muhtemelen yaramaz. bütün maç kucakta kalır.

kanat gibi oynayamıyor olması sıkıntı ama kanat bölgesi haricinde de verim vereceğini sanmıyorum pek.

Ogulcan'i görelim sağ tarafta artık
Yedekten de olsa girsin oynasın

MUSLERA

YEDLİN LUYINDAMA MARCAO SARAC

ETEBO TAYLAN

FEGHOULI BELHANDA ONYE

MOSTAFA

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Babel Gedson Taylan Feghouli Kerem
Muhammed
Babel bugunki gibi olur mu o da ayri bi soru isareti tabi.

linesin donkun belhandanın hatta ardanın 11 de olacağı maçtır bence.Bu maç sonrası biz gene kahrolurken muhtemelen hocamız zemine yada hakeme falan sallar

Hiç değilse zemin bahanemiz yok lokum gibi sahada oynayacağız bakalım performansımız nasıl olacak.

Pandemi sonrası olduğu gibi bundan sonra gelen geçen bizden makas alır. Kayseri de buna dahil.

Pandemi sonrası olduğu gibi bundan sonra gelen geçen bizden makas alır. Kayseri de buna dahil.
O dönemle pek alakası yok aslında durumun, Orada tam ritmimizi bulmuşken 3 ay ara oldu ve daha ilk maçta Muslera sezon kapattı. Burada puan kaybı yaşadık ama puan kaybı geliyorum dedi ve şartlar çok farklı aynı şeyin olacağını sanmıyorum yani olmamalı.

Gelenin 1 gidenin 2 pozisyonda gol attığı bir takımız biz bu takım çift santrfor oynayamaz zaten 1 tanesini bile besleyemiyoruz.

Feghouli bugün ne oynadı da kadrolara yazıyorsunuz çok merak ediyorum. Götü göbeği salmış doblocu dayılar gibi geziyordu sahada.
Yerine yazacak kimse yok ki renktaş. Bi Emre k. var onunda ozguven yerlerde bi urkeklik var (bence) Belhanda cezali. Cift forvet baslasak orta saha çöker diye düşünüyorum

Çift forvet çok zor bizim kadroda ama belki şu kadroda denenebilir ;

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
E.Kılınç Taylan Gedson Kerem
Mohamed Falcao

Onyekuru çok formsuz ama bilemiyorum riskli.

O dönemle pek alakası yok aslında durumun, Orada tam ritmimizi bulmuşken 3 ay ara oldu ve daha ilk maçta Muslera sezon kapattı. Burada puan kaybı yaşadık ama puan kaybı geliyorum dedi ve şartlar çok farklı aynı şeyin olacağını sanmıyorum yani olmamalı.
Pandemi öncesi oynanan futbol 8 maçlık seriden daha iyidi. Orada bile havlu atmışken bu son serinin fena patlayacağı belli oluyordu. Patladı da sonuçta. Kayseri’yi yeneriz diyelim. Sonrası yine olmayacak. Bundan sonra çok puan bırakırız.

Pandemi öncesi oynanan futbol 8 maçlık seriden daha iyidi. Orada bile havlu atmışken bu son serinin fena patlayacağı belli oluyordu. Patladı da sonuçta. Kayseri’yi yeneriz diyelim. Sonrası yine olmayacak. Bundan sonra çok puan bırakırız.
O serideki futbol muhteşemdi zaten 11-12 sezonundan sonra ilk kez bu kadar keyif vermişti bence takım. Orada çok ağır faktörler hesabı bozmuştu burada biraz bile bile lades durumu var ama işte gerekli dersleri çıkarıp düzeltme şansımız var.

Yarın fener takılır
Cuma beşiktaş takılır
Pazar biz kazanırsak ancak öyle havaya gireriz yeniden...

Hele ki bjk kazanırsa cuma her türlü geçmiş olsun..

Geri
Üst Alt