⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Biz en son ligi gerçekten domine ettiğimizde diziliş elmander necatili 4-4-2ydi

daha geçen sene başak crivelli ba 4-4-2 dizilişiyle şampiyon oldu,4-4-2 hikaye falan değil şampiyon olan oluyo,domine eden ediyo
Hadi bizim kiytirik lig bir kenara, Taremi-Marega ikilisi ile Sampiyonlar Ligi seviyesinde Juve’yi eledi Porto.

Almanya 3.Liga seviyesine denk bu ligimizde Falcao-Mostafa oynatmaktan cekiniyorsak, bu takimin maas yuku neden 50 milyon euro.

4-4-2 oynar mı oynar ama topun olduğu bölgeye baskı yapacak bir takım olmalı sahada.

Bizim en büyük sıkıntımız yakaladığımızı atamamak olduğu için şahsen ben de Falcao ve Mohamed oynamalı diye bakıyorum ve eğer 2 fark skor olursa, ona göre yine tek forvete dönebiliriz. Drogba Burak da oynadı sizin dediklerinize ekstra olarak eklemem gerekirse ve çok mu kötü oynadık...Ben hiç öyle düşünmüyorum. Çevirdikleri maçlar da bir doludur beraberce. Mohamed çok aktif bir oyuncu, Falcao ona göre daha hazırcı. Ama ikisi de çok temiz skoru yakalayacak adamlar. İkinci yarı maçı ıkına ıkına almaya çalışmaktansa ilk yarıdan koparmayı tercih eder, oyunu da rölantiye alırım. Biz bunu da çok iyi beceriyoruz zaten, uyutan ikinci yarımızla...

Hadi bizim kiytirik lig bir kenara, Taremi-Marega ikilisi ile Sampiyonlar Ligi seviyesinde Juve’yi eledi Porto.

Almanya 3.Liga seviyesine denk bu ligimizde Falcao-Mostafa oynatmaktan cekiniyorsak, bu takimin maas yuku neden 50 milyon euro.
Reis sistemde taktikte şu iyi bu kötü diye bişey yok

4-4-2 tedavülden kalkarken herkes 4-5-1e dönerken simeone atlde enteresan bi 4-4-2 oynattı,falcao-costa,villa-costa,grizman-mandzukic,grizman-torres,grizman-morata,felix-morata,felix-suarez

hep 2li kullanmış takımıda kulübüde nerden nereye getirdiği ortada

Porto hulk-falcaoyla ortalığı kasıp kavurdu,bayern yıllardır lewa-müllerle oynuyo

başarılı olan oluyo,4-4-2ylede 4-5-1lede yada farklı bir sistemle

atalanta 3-5-2 gibi oynuyo mesela yeni bi soluk getirdi

Bizim bu seneki takım 4-1-4-1 takımı,bu sistemdede hem nitelik hem nicelik eksiği varken 4-4-2yi bizim takımın orta saha yapısı tam kaldırmaz,yinede işte zaten giden puanlar gitti kalan puanlar bizim felsefesiyle oynarız kadro 4-4-2yi kaldırmasada ismimiz kaldırır bi ihtimal

falcao-mohamed tam ideal 2li santrafor değil bi elmander-necati gibi ama baros-necati gibide sırıtmazlar

hocada kayıplardan sonra hemde 2 si formdayken ikisinide oynatabilir,zaten as şablonla yol alamıyoruz bide böyle deneyelim diyecektir bu maç

Set oyununda Falcao ortasahaya daha yakin oynarsa aslinda iyi bir oyun plani olusabilir. Onyekuru yerine Emre, diger kanat olarak Kerem ve arkalarinda Etobo-Gedson-Taylan ve 3'lu savunma fena olmazdi aslinda... Etobo savunmaya daha yakin olacak sekilde. Degisken bir format. Iste performanslar korkutuyor beni su asamada. Falcao mesela, gecen seneki fener macinda oldugu gibi katki verebilir mi ? Ya da Emre baglantiyi ne derece kurabilir (2 ve 3. bolge arasinda), Taylan on baski ve Etobo supurucu olarak kullanilabilir, tek pas kap ve gonder. Ben hala israrla ortasahamizda oyuna uygun tipte oyuncumuz olmadigi kanaatindayim.

hocada kayıplardan sonra hemde 2 si formdayken ikisinide oynatabilir,zaten as şablonla yol alamıyoruz bide böyle deneyelim diyecektir bu maç
bu sisteme '4 4 2' denmez yalnız, 'ölmüş esek kurttan korkmaz' sistemi veya 'atın ölümü arpadan olsun' sistemi demek daha munasip olur.

hoca ya 4-4-2 başlar ya da mostafa'yı yedek başlatır. yeni gelmiş genç bir oyuncuyu falcao'nun önüne koymaz diye düşünüyorum mesaj vermek için.

Deplasmanda Fener’i , Antep’i , Alanya’yı yen, Ankaragücü’ne kaybet, kendi sahanda Sivas’ı yeneme, Kayseri’de de puan kaybedersek tam denizi geçip derede boğulmuş olacağız, sezonun kırılma maçı.

Geri
Üst Alt