⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Feghouli sezonun 2.yarılarını şampiyon olduğumuzda domine etmişti, aynı çıkışı yakalaması için öncelikle şans verilmesi lazım, geri düştükten sonra son 20 dk gir al maçı olmuyor öyle artık 11 e dönmeli.
Katiliyorum. Kilolu da olsa elimizdeki en zeki (top ile) oyuncu. Acilen bir sekilde monte edilmesi gerekiyor.

Zemin rakibede zemin. Ona gore Ataturk Olimpiyat stadinda ya da sahaya uygun kadroyla oynarsin. Hoca’nin tercihleri konusunda yorum yapmistim. Sezon sonu biter gerekli tepki gosterilir sampiyon olsakta olmasakta. Hakem ve federasyon, 92 sezonundan beri takip ederim kollandigimiz ya da enazindan dengeli idare edilen bir lig izledigimiz sezon sayisi 3 ya da 5’tir. Yani cok alisik oldugumuz bir durum. Play-off oynattilar/icat ettiler ona ragmen sampiyon olduk bu duzende.
Senin hatırına ŞAMPİYONUZ mu yazayım ? Onu mu istiyorsun tatmin olacaksan yazayım ama bu saatten sonra zor imkansız değil ama çok zor, çıkışta değil düşüşteyiz üstelik, Belhanda olayınından etkilenen oyuncularda olacak, hoca ve yönetim zaten pamuk ipliğine bağlı, Kerem Taylan Oğulcan gibi adamlar bir anda kenara atılıyor, Babel Etebo Ömer Arda'ya bel bağlıyoruz, hala net kadron oturmuş değil 11'i bir çırpıda söyleyemiyorsun bile, Üstelik o hırs istek saldırganlıkta yok, ilk yarı Kayseri maçı mesela puan kaybetsende gençlerle pres hırs istek ön plandaydı, tekrardan ruhsuzlar ordusuna dönüyoruz istisna 2-3 oyuncu dışında, hoca yine saha dışıyla ilgilenmeye başladı, yönetim canlı bomba gibi vs vs vs bu ortamda çok ama çok zor.

Senin hatırına ŞAMPİYONUZ mu yazayım ? Onu mu istiyorsun tatmin olacaksan yazayım ama bu saatten sonra zor imkansız değil ama çok zor, çıkışta değil düşüşteyiz üstelik, Belhanda olayınından etkilenen oyuncularda olacak, hoca ve yönetim zaten pamuk ipliğine bağlı, Kerem Taylan Oğulcan gibi adamlar bir anda kenara atılıyor, Babel Etebo Ömer Arda'ya bel bağlıyoruz, hala net kadron oturmuş değil 11'i bir çırpıda söyleyemiyorsun bile, Üstelik o hırs istek saldırganlıkta yok, ilk yarı Kayseri maçı mesela puan kaybetsende gençlerle pres hırs istek ön plandaydı, tekrardan ruhsuzlar ordusuna dönüyoruz istisna 2-3 oyuncu dışında, hoca yine saha dışıyla ilgilenmeye başladı, yönetim canlı bomba gibi vs vs vs bu ortamda çok ama çok zor.
Hayir onu da yazma. Neden uclarda yasiyorsun arkadasim sen? Tamam lig bitti bizde oylesine oynuyoruz ok ? Soruyorum o zaman neden forumdasin hatta bu baslikta?

Hayir onu da yazma. Neden uclarda yasiyorsun arkadasim sen? Tamam lig bitti bizde oylesine oynuyoruz ok ? Soruyorum o zaman neden forumdasin hatta bu baslikta?
Sadece iyi günde burada değiliz çünkü, ilk yorumumda yazdığım gibi, bu maçı rahat alırız ama iş işten geçti gibi gibi, bundan sonra tüm maçları yeniliriz demedim, bundan sonra ipler elimizde değil yada formumuzun zirvesinde isteğin hırsın en uçlara çıktığımız noktada değiliz, bu dakikadan sonra en az hatayla rakibin hata yapmasını bekleyeceğiz.

Hoca zihnen fabrika ayarlarına donduyse şayet ozaman umut olabilir ama hala yok efendim zemin şöyle hakem böyle çok kaçırdık gibi bahaneli cümleler kullanırsa ozaman 8jk şampiyon olsun enazindan diyebiliriz resmi olarak

Sadece iyi günde burada değiliz çünkü, ilk yorumumda yazdığım gibi, bu maçı rahat alırız ama iş işten geçti gibi gibi, bundan sonra tüm maçları yeniliriz demedim, bundan sonra ipler elimizde değil yada formumuzun zirvesinde isteğin hırsın en uçlara çıktığımız noktada değiliz, bu dakikadan sonra en az hatayla rakibin hata yapmasını bekleyeceğiz.
Tamam zaten herkes o yuzden burada degil mi ? Sen simdi “lig bitti sampiyon olamayiz” yazinca destek mi vermis oluyorsun ? Bence olmuyorsun ancak karar senin tabi ben nacizane durumu acikladim. Evet zorlu ve psikolojik olarak cetin bir donemecteyiz ve birkac mac ustuste kazanirsak ruzgar yon degistirir. Bak bazi oyuncular geri dondu pozitif olmakta sakinca yok. Bir sekilde ilk 3 icinde girmeliyiz son 5-6 maca.

Kaybederiz gibime geliyor umarım Belhanda krizi takımı tahmin ettiğim kadar etkilememiştir.

Emre Akbaba mi 🤧

Kaybederiz gibime geliyor umarım Belhanda krizi takımı tahmin ettiğim kadar etkilememiştir.
Bizde sorun takımın etkilemesk değil hocanın etkilenmesi.

Hoca boş beleş işleri kafaya takıp kendine bahane bulmaktan aklını sahaya vermiyor.

Hoca etkilenince haliyle takımı da etkiliyor.

Emre Akbaba geçen hafta kadroya giremedi bu hafta 11 mi çıkacak?

giphy.gif

Akbaba,Etebo,Ömer,Linnes ve Arda'lı bir 11 bekliyorum (y)(y) , Futbol resitali olacak bugün.

Bi tarafi mecburi düzeltiyor, örnegin savunma onun yerine sira geliyor ön tarafa. Emre akbaba 11de olursa sasirmam.

Geri
Üst Alt