⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Ya kazanırız ya da havlu atarız.

Kazanan 11 bozulmaz mantigiyla Y gibi oyunu gormezden gel
İlk puan kaybinda 6 topcu degistir
Gecen hafta kadroya giremeyen adami bu hafta 11de baslat
Nah kapanir puan farki

Emre akbaba oynarsa, oyundan çıkana kadar önde olamayız. Geriye düştüğümüz hiçbi maçı kazanamadıgımızı düşünürsek. Puan kaybı %90 olur

Olması gereken 11

Muslera

Yedlin luyindama marcao sarachı

Feghouli taylan fernandes emre kılınç

Mostafa falcao

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 sen ust uste sampiyon olurkende boyle yorumlar okuyorurdum boyle vizyonlu vizyonlu konusuyorlardi ben seyirci degil taraftarim arada 5 puan var
8 puan kapandiginda da harika degildik bizim armamiz yeter sen vizyonlu yorumlarina devam edebilirsin Hoca yaslandi hic iyi goruntu vermiyor ama su onumuzdeki maci bi kazanalim Sergen fenere haftaya puan kaybetsin arenada gorucem ben onlari Allahin atcisi hoca yaptilar. yarin oburgun karilara sarmaya basladiginda ben gorecem Sergeni.Bu arada gecen sene araya pandemi girdigi icin ben de sampiyonluga inanmiyordum ama bu sene farkli su mactan sonra yukselise gecicez yeterki cakalim sunlara

Yanılmayı senden çok isterim ve inş sen haklı çıkarsın. Mesele vizyon meselesi değil, kendi penceremde ön gördüklerimi aktardım. Umut var elbet, yeter ki hoca kendine gelsin. Geçen sene bize örnek, sebep ne olursa olsun. Aynı sebepler Başak içinde vardı. Zaman gösterecek renkdaş. Yaşarsak görürüz ne olacağını

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda feg falcao aynı anda sahada olur mu bugün
333

hoca yok tatlim, napak.

allah kerim fatih terim ooo yeah diyen bir zihniyetten bahsediyoruz. Adam 90 dakkika defansa yaptirsa, hocanin bir bildigi vardir diyecekler.

Malum partinin oy verenleri gibi, tapiyorlar adama.

Baskan olsaydim, terimi ve butun saz arkadaslarina kovup, Favre yi getirirdim.
Ya beceriyor ama beceremiyorlar ama hemen hemen bütün takımlar bir şekilde ileri gitmeye calışıyor.
Bizim takımda top rakip cezasahasına geldiğinde ve rakip yerini aldığı zaman biliyorum ki o top Muslera'ya geri gelecek.

Şaka maka final maçına çıkıyoruz bu maçı alamazsak 11 maç kaldı bjkyi yeneriz falan demeye gerek yok son 2 haftayı unutup Galatasarayimiza yaraşan bir futbolla 3 puanı almalıyız

halis mulis tetikçisi fişimizi çeker. boşuna atanmadı bu maça.bizim pasif yönetimi bulmuşlar her hafta ağzımıza ediyorlar sahada

Çift forvet çıkmaz umarım zaten orta sahada zayıfız iyice sıvarız. Taylan dmc ortada Emre, Gedson kanatlarda Babel ve Onyekuru ile maçı tutarız. Hocamdan bir sürpriz bekliyorum yine malum final maçlarında haftalarca oynatmadığı sakat adamları oynatmayı sever, iyileştiyse sol bekte Emre Taşdemir ile de çıkabilir.

Geri
Üst Alt