Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Silahlar konuşmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben öyle düşünmüyorum renktas topu karşıya verip kapanan takımın adı kayserispor atletico madrid değil yani yaratıcı hızlı adam geçen topçuların varsa oynatacaksin.Maça başlasalardı böyle olmayacaktı. İkisi de açık alan oyuncu ilk 40 dk rakip bekler 20 metre ileri çıkmadı.
Hocaya sallayanlar kimdi
gelsinler bakalım
Kuşlara gerek yokki biz kendimize yapıyoruzKuşlar burada mı hala
niye ki@Uğur İz önümüzdeki 5 maçtan kac puan toplarız basligi açmanın zamani geldi
Son 2 maçta bunun sıkıntısını çektik. Hatta daha önceki sezonlarında da vardı bu durum. İleriyi çıkmayı seven bekler, açık oynayan takımlara karşı Henry büyük silah.Ben öyle düşünmüyorum renktas topu karşıya verip kapanan takımın adı kayserispor atletico madrid değil yani yaratıcı hızlı adam geçen topçuların varsa oynatacaksin.
Orda 18 yaşındaki kaleci Doğan’ın çok ince bir müdahalesi var yalnız. Falcao yine iyi vurdu tam 90’a gidiyordu kaleci kurtardıYanlız falcao yerine mustafa olsaydı o topu direğe değil kaleciyle beraber kaleye sokardı.yanlış değişiklik yaptı gene
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
0-2 den sonra yuvaları na uçmuşturlar maçın sonunu beklemezler.Kuşlar burada mı hala
Mensah'ı Beşiktaş'a peşkeş çeken Berna.Berna ne zırvalıyor?