Cemal Köroğlu
Aslan Üye
- 17 Mart 2012
- 9.466
- 2.049
- 1.298
Kahpeye bak ne oldu lan maçta hakemlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda 18 yaşındaki kaleci Doğan’ın çok ince bir müdahalesi var yalnız. Falcao yine iyi vurdu tam 90’a gidiyordu kaleci kurtardı
Tovbe Tovbe Tinerciler hakediyor evet mukemmeler cunku iki haftadir harikalar mukkemmeller .3-0 mac kazaniyorsun bireysel hata haric rakibin pozisyon vermiyorsun neymis rakib tehlikeli gelmisTakım resmen günü kurtaran bir oyun sergiliyor. İleriki haftalar için ümit vermiyor. Oturmuş bir 11 yok. Oyunumuz belirsiz ve kötü. Rastgele atak yapıyoruz. Kadrolar açıklandığından hep gereksiz sürprizler. Sen, ben taraftar olarak görürken Fatih Terim neden böyle yapıyor, anlayamıyorum.
Kendi ayağına kendin sıkıyorsun. Başka da bir şey değil açıkçası. Bu kadar rakip varken, bir düşmanda kendimiz gibiyiz. Şu oyuna bakan şampiyonluk için ümitlenemez. Ne yazık ki...
Luyi bu hataları sık sık yapıyor başka maçta da yapar büyük ihtimal her takım da kaçırmaz ayrıca taylana biraz baskı gelince saçmalayabiliyor kart gördüğü pozisyon meselâ evet taktik güzel çift forvet dominant oluruz çoğu maçta ama bu defansımızla aşırı riskli sistemKaçırdıkları derken bireysel yapılan pas hataları 2 tane başka var mıydı ?
İroni yaptım agaBen salladım ,akbabanın bu kadar oyunda tutulması normal mi?fegin kuruya attırdığı gol pasının başlangıcı bile keremden geliyor.yani atılan ikinci gol baştan aşağıya değişiklik dediğimiz oyunculardan geldi.ayakta duramayan adam kadro dışı olması gerekirken ne işi var 70 dkk sahada renktaş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle renktas ben bu forumda bunu anlatamadım aylardır. Karşındaki ankaragucu, kayseri, sivas takımları bu takımlara atletico madridle oynuyormuş gibi davranırsan bi tarafları kalkar. Gole yakın skor katkısı yapacak, hızlı, calim atıp adam geçen topçularini kanatlara yerleştirip orta sahanda 3 tane dinamoyla oynayacaksin dünya futbolu bunu öngörüyor şu anda. Sen bi kanadı hızlı bi tarafı yavaş defansif kanatla oynayim dersen ileride avucunu yalarsın inanilmaz bi uyumsuzluk ortaya çıkar. Kayseriye karşı oynayacaksin kardeşim onyekuruyla keremle.Mala Bağlar çünkü kanatların deli gibi işliyor. Adamların tek atak şansı kalıyor kontra başka hiçbirsey yapamiyolar. Ama ısrarla yavaş futbol ısrarla sağ kanada bir orta saha göbek oyuncusu atma sevdası. Modern tüm takımlar hızlı kanatlarla oynayıp işi bitiriyor. Biz halen çağ dışı saçma taktikler. Tekrar söylüyorum hocadan baskasi bu baskı altında bu seneyi götüremezdi. Ama hoca da lütfen artık biraz eskisi gibi cesur ol ya. Madrid deplasmanına ofansif çıkmış hocadan bahs ediyoruz. Belki fark yedik ama ofansif çıktık maça ama Kayseri ye karşı Ankaragücü ne karşı böyle kötü oynanmaz. Bu kadar yavaş oynanmaz. Eski hocayı özlüyorum ben
kayseri başkanı ağlıyor bune lan
yeter şerefsizler yeter
Berna mı konuştu ne diyor?Kadın olduğun için ağır konuşmuyorum ama cidden terbiyesizsin sen !
Ohaaa yine ne olmuş yahukayseri başkanı ağlıyor bune lan
yeter şerefsizler yeter
Bekle biraz daha 90+70 te 3-3 olacakBizim takımı tanıyorsam son dakikada gol yiyip maçı berabere bitirir.