SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Rizeyi tokatlayıp koltuğuma yaslanıp kuş kavgası izlemek istiyorum.

Bjk yenilsin maç eksiği var, puan olarak öndeler. Fb ile olan yarışta her türlü silkeleriz onları.

bjk yensin
aboubakar, josef kırmızı görsün sezonu kapatsın vs vs

En istemeyeceğim bjk'nin alması
Kesin gider aksi gibi bu olur...
fb'nin takılma garantisi daha yüksek kalan maçlarda

Maksimum kazanim icin beraberlik sart. Olmazsa tinerciler kazansin.

feneri şampiyonluğa ortak etmek hiçte akıllıca değil
Kesinlikle zaten beraberlik olmazsa istediğim bir şey bu.Çünkü en azından Fenerbahçe'ye ikili averajda üstünlük kurduk,onlar da buraya kadar kör topal geldiler.Beşiktaş kadar tehlikeleri yok diye düşünüyorum.Umarım bol kırmızılı bir beraberlik izleriz

Kesinlikle zaten beraberlik olmazsa istediğim bir şey bu.Çünkü en azından Fenerbahçe'ye ikili averajda üstünlük kurduk,onlar da buraya kadar kör topal geldiler.Beşiktaş kadar tehlikeleri yok diye düşünüyorum.Umarım bol kırmızılı bir beraberlik izleriz
hem fikir olduğumuza sevindim iyi akşamlar

Bol kaoslu kavgalı kartların havada uçuştuğu bir maç olur umarım diyeceğim ama taraftar yokken zor.

Bjk rahat alır bu maçı.

Fener yenmezse beşiktaş düşüşe geçmez beraberlik yetmez kazanması lazım fenerin beşiktaşlı oyuncular ne yaparsak yapalım şampiyon olamayacağız havasına girmeliler.Yoksa şu an rüzgar bjk den yana.
bjk yendiği taktirde ciddi bir puan avantajına sahip olacak o iş yaş. umarim beraberlik olur

bjk'de yine kaliteli topçular var + hakem desteği devamlı yanlarında
fb'nin hâlâ bir halt oynamadığı ve zor maçları olduğu açık
bu maçta mutlaka puan kaybetmesi gereken taraf bjk
en güzeli de beraberlik olur

Beraberlik iyi olur ama muhtemelen BJK kazanır.

Eger yarin fener puan kaybederse, bjk macini kazanmalari cok iyi olur. Eger yarin kazanirlarsada bjk ile berabere kalmalari en iyi senaryo olur. Yarinki maca bagli birazda.

Geri
Üst Alt