SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

ifbnin deplasman performansı ne yaw. antep'te kalede oytun olmasa oradan da 1 puan koparabilirlerdi.

G1eI4u.png

Kavga dövüş istiyorum ama it iti ısırmaz

Pelkas Larin'e tokat atsa, bunu goren Josef Pelkas'a kafayi gomse, Szalai dayanamayip Josef'e uçan tekme atsa tadindan yenmez diyecegim ama yine kirmizi yemezler heralde.

Bol zımbalı,yarıda kalanlı,iki takımda hükmen mağluplu bir maç diliyorum

Bu maçta bizim için en kötü senaryo fenerin kazanması olur..

Besiktas kazanırsa fb ile aralarındaki puan farkı 5 olur hem de besiktasin 1 maçı eksikken üstelik ikili averajı da verirler...Biz de rizeyi yenersek 3 puan gerimize düşecekler ve ikili averajda bizde olacak..Bu durumda bence psikolojik olarak havlu atarlar..Bir rakibimizden kurtulmanın eşiğine geliriz..Beşiktaşin 2 puan gerisinde oluruz ama alanya,hatay maçları erzurum, sivas ve bizle deplasmanları olduğu için bence takılma ihtimalleri çok yüksek..

Fener kazanırsa belki haftayı lider geçeriz ama fenerle kafa kafaya geliriz ve iyice havayı arkalarına almış olurlar ki fikstürleri nispeten daha rahat kalan haftalarda hakem desteklerini hiç saymıyorum bile..Tek puan kaybimizda geciliriz..

En güzel senaryo beraberlik olmadı bjk galibiyeti...

Bol kırmızı kartlı bir beraberlik ne güzel olurdu be tabi önce Rize maçını almamız lazım hatta ezip geçmemiz lazım.

Beraberlik çok iyi olur. Kim kazanırsa havaya girer beraberlik biraz fren etkisi yapar.

Geri
Üst Alt