SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

gereksiz övüp bundan dolyı gereksiz bizi termeye gerek yok diye düşünüyorum. Beşiktaş ligden kopup gitmemiş hemen hemen ayni puandasin sankinligin dibindekilere puanı sadece biz kaybetmiş iz gibi davraniyorsunuz.
Besiktas dediğin takim kaç kere hakem desteğiyle sıyrıldı bunları kartınız mi? Senin en kritik oyuncunu durdum yere atıp ayni pozisyonlara faul bile calmiyorlar artık.
Yedigimiz kalça goller var mi var evet su son 4 mac is zirve noktasında ama gel gelelim bu maçları kazansan 9 puan fark atacak misin? Evet.
Biz bok gibiyiz tamam da bunları da gereksiz abartmyi bırakın.
Sana karşı silahla sahaya çıkıp bunlara geç kardeşim diyen bir lig var maçları rakiplerle birlikte karşılaştırın.
Vida her sezon 4-5 mac eliyle topu alıyor penaltı çalmaya korkuyorlar senin oyuncuna çarpıp gelen pozisyona çat penaltı.

Elma ile armutlu karsilastirmayin.

edit: senin gibi tabletin dıbırına koyalım ben bırakayım sen yaz anasını satim

kollarını dinlendiriyor.

Ekran görüntüsü 2021-03-21 203306.webp

Şampiyonluk ve liderlik baskısı hissetmeseler bu kadar çökmezlerdi. Sergen Larin ve Nsakala ile solu biraz zor tutar gibi. Nkoudou'yu alması lazım

ozan tufan davul gibi olmus got gobek karismis

Valencia çıktı Ferdi girdi
müthiş hamle Erol'dan

Kume dusmemeye oynardik. Tarihte, kisitli kadroyla sampiyonlugu birak ilk 5’e girmisligi yok.

Elinde daha iyileri varken de beş olmuştuk. Bu örneği çoğaltabiliriz.
Yani her alanda adam varken de. Ama forvet yokken Onye ile götürdüğümüz bir lig oldu. Diagne yani işte...Benim çok aman aman bulmadığım bir isim olduğu için saymıyorum, Rize maçı harici...Onun dışında yine bireysel Feg, Fernando ve Onye ile güzel bir verim almıştık. Dikkat edin eline vasat kadro demedim, kısıtlı kadro verelim dedim, her alana bir olsun ama bu ligi kaldıracak kalitede isimler olsaydı o zaman ister istemez oynayamayacaktı kadroyla. Sakatlık ceza yoksa...

Şu ligde; Erol'da daha kötü değişiklik yapan varsa o da bizim Eleman'dan başka biri değildir.

İkisi de Rezalet 11'ler çıkarıp Rezalet değişiklikler yapma konusunda bir biri ile yarist halindeler

Geri
Üst Alt