SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Hahaha srfsz topa diyor ya bunlarda utanma arlanma yok bizim taylanin pozisyonda faul çıktı üstüne kırmızı beklediler

Besiktas adim adim sampiyonluga yuruyor

Boyle bitsinde su veletleri izliyelim mac sonu

DD438819-22DC-420D-9EC5-C6ABEB7E4F81.webp

Haklısın Mert. Fikrini değiştirebilmem için düzgün ve güçlü bir input yok elimde. Tek söylediğim Fatih hoca hatasıyla sevabıyla müzemize ve tarihimize çok büyük başarılar ve kupalar ekletti. Çok büyük emeği de var. Önemli oyuncular da kazandırdı. Ancak bazen olmaz ya da mola vermek gerekir. Kovmak yani aniden ilişiğini kesmek hoş değil ve bize yakışmaz. Sene sonu kapalı kapılar ardında istifa istenir ya da kendisiyle bir değerlendirme yapılır. Ama bu yönetim de hesap vermeli.

Tüm mesele bu. Her yıl şampiyon olamazsın olunmaz da, canı sağolsun hocanın ve topçuların. Ancak hoca çok ciddi hatalar ediyor ve ileriye yönelik bir Ümit vermiyor. Oynadığımız oyun futbol dışında herşeye benziyor. Kondisyon hususu ciddi sıkıntı. Mental anlamda takım ekside.
Artık hocamızı daha fazla yıpratmadan sene sonu ikna edip yollar ayrılmalı. Mesele şampiyonluk değil, başta söyledim; hoca yönetemiyor. Hem teknik taktik anlamında hem mental ve kondisyon noktasında.. ama hakaret ederek hocaya, itibarını yerle bir ederek değil, güzellikle yollar ayrılmalı..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizde kerem şikecilerde ferdi klübe yıldızları

Valencia alacağına Thiam’ı alsana be adam. Ferdi’yi de geç aldı bence. Neyse berabere bitsin bari.

Tüm mesele bu. Her yıl şampiyon olamazsın olunmaz da, canı sağolsun hocanın ve topçuların. Ancak hoca çok ciddi hatalar ediyor ve ileriye yönelik bir Ümit vermiyor. Oynadığımız oyun futbol dışında herşeye benziyor. Kondisyon hususu ciddi sıkıntı. Mental anlamda takım ekside.
Artık hocamızı daha fazla yıpratmadan sene sonu ikna edip yollar ayrılmalı. Mesele şampiyonluk değil, başta söyledim; hoca yönetemiyor. Hem teknik taktik anlamında hem mental ve kondisyon noktasında.. ama hakaret ederek hocaya, itibarını yerle bir ederek değil, güzellikle yollar ayrılmalı..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen Abdullah. Önceki günlerde de yazmıştım. Yönetiminden, teknik heyet ve hocamıza oradan futbolculara kadar bir yenilenme şart.

Geri
Üst Alt