SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Berbere bitsin ikiside puan kaybetsin

Hakemin hangi tarafı tutacağını şaşıracağı bir müsabaka
Bildiğim tek bir şey var. Sert hareketlere rağmen iki tarafa da kolay kolay kart çıkarmaz

Çoğunluğun aksine içimden hiç fb yensin isteği gelmiyor. Her ne kadar bizim ihtiyacımız olan bjk nin puan kaybetmesi olsa da. Küçük şikeciler şöyle 5 tane yerleştirse keyiflenirim hatta. Bunların bu sezon rezil rüsva olmasını istiyorum, harcadıkları milyonların bi taraflarında patladığını görmek istiyorum. Talimatçı hakemlerin bile artık bunları kimse kurtaramaz diyip desteklerini çekmelerini istiyorum. En kritik virajları olan başak ve ts maçlarını nasıl aldıkları ve yarışa tekrar nasıl tutunduruldukları malum. 3. olmasın artık.

beşiktaş tekme tokat kazanır, fener domalır.

fb kazanırsa bjk panikler.
bjk kazanırsa fb dagılır.
beraberlik olmamalı, bizim için en kötü sonuç beraberlik olur.
iki taraftan biri yara almalı, derbide beraberlik hic bir takıma yara vermez.
nasi yara vermez. fb yine iptal olur besiktasda 2 puan kaybeder ikiside kayip yaşamış olur.

Ewiyg2ZXEAMPmBh

Önce biz rizespor maçını kazasız güzel bir skorla alalım sonra bu kanatlı kardeşlerden hangi sonuç gelirse gelsin cips ve kolamızla beraber çok keyifli, bol kırmızı kartlı, tartışmalı pozisyonlu bir maç bekliyorum. Ama önce bizim maç. Ama olurda biz puan kaybedersek hiç keyif alamayacağım bir maç olacak.

En iyi secenek fenerin yenmesi. Fener Malatya macinda dahi puan kaybedebilir. Yeterki kamikaze hucum yapmasinlar. Bjk yenilirse belki cabuk dagilirlar.

Bjk macinda 2-0 degil de 1-0 kaybetseydik beraberlik derdim ancak bjk'ye karsi 2 farkli kazanma ihtimalimiz dusuk oldugu icin olabildigince puan kaybetsinler ki onlari maglup edip isi ikili averaja birakmamak gerek.Fb'nin kazanmasi zor görünüyor ancak hem deplasman performanslari ( her ne kadar kotu oynasalar da en fazla puan alan takim) hem galibiyete ihtiyaclari olmasi hem de genel olarak buyuk maclarda deplasmanda ne yapacaklari hic belli olmayan bi takim olmalari, insana acaba dedirtiyor.Cuma gunku Rize macini kazanip iki takimin uzerindeki baskiyi artırmamız lazim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt