SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Tekrar ediyorum

Şu anda bizi 3 puan öne geçirseler biz yine gider saçma sapan maçlarda saçma sapan puan kayıpları yapar ve rakiplerin gerisine düşeriz

Çünkü Terim'e ve oynattığı futbola inanmıyorum bu kadar NET

O yüzden daha fazla kahır çekmemek için bjk yensin ve bu iş bitsin istiyorum

Orta saha, mhy, irfan ve Mensah hiçbirini alamadılar. Eldekileri de gönderdiler, Fernando bize iki derbi kazandırdı şampiyon olduğumuz sezon. Bu Atina’yı donunda sallardı şimdi olsaydı ki adam CL de bile efsane oyandı.
Emrah bey, bana mı yazdınız, alıntı olarak gelmiş ama. Kusura bakmayın öyleyse de. Bizdeki bir eksiklik olarak Fernando ve Melo tarzı oyuncuyu hep dedim. Ama bu lig için inanın çok da şey değil. Görüyorsunuz rakiplerimizi de. Orta da uçan kaçan bir futbol yok. Feg çok zeki bir oyuncu. Onu kullanabiliriz bu manada. O iki sene de evet Fernando ekstra olarak Feg ve Onye, Gomis, Rodri bir de katkıları yadsınamaz...

Terim itiraz etti mi sağlam ediyor bazen haksız yere de ediyor ama Sergen gibi her pozisyona etmiyor. Sergen Bilic’in ekürisi olmuş.

Emrah bey, bana mı yazdınız, alıntı olarak gelmiş ama. Kusura bakmayın öyleyse de. Bizdeki bir eksiklik olarak Fernando ve Melo tarzı oyuncuyu hep dedim. Ama bu lig için inanın çok da şey değil. Görüyorsunuz rakiplerimizi de. Orta da uçan kaçan bir futbol yok. Feg çok zeki bir oyuncu. Onu kullanabiliriz bu manada. O iki sene de evet Fernando ekstra olarak Feg ve Onye, Gomis, Rodri bir de katkıları yadsınamaz...
Yok bir saçmalık oluştu sanırım düzenledim sonradan. Teşekkürler.

Şu maçı ne güzel keyifli izleyecekken şimdi amaçsız öylesine izliyoruz. Teah

bu samatta'yı iyi geçirmişler

Ne olursa olsun bu maçtan beraberlik çıkarsa takibi sürdürmek lazım hoca da artık napıp edip ortaya bir şeyler koysun

Geri
Üst Alt