Kalender Cengiz
Berlin Panteri
Bu arada Ghezzal net kartlık pozisyonda hakem göz yumdu. Bunları not edip görmekte fayda var. İşte o kartlar gelmeyince adam devam ediyor hem sertliğe hem agresif mücadelesine.
Bence herşey yolunda gitseydi ikisinide ikiye katlardıkŞimdi insan soruyor haliyle
Bizim takım sahadaki 2 takımdan kötü mü

Emrah bey, bana mı yazdınız, alıntı olarak gelmiş ama. Kusura bakmayın öyleyse de. Bizdeki bir eksiklik olarak Fernando ve Melo tarzı oyuncuyu hep dedim. Ama bu lig için inanın çok da şey değil. Görüyorsunuz rakiplerimizi de. Orta da uçan kaçan bir futbol yok. Feg çok zeki bir oyuncu. Onu kullanabiliriz bu manada. O iki sene de evet Fernando ekstra olarak Feg ve Onye, Gomis, Rodri bir de katkıları yadsınamaz...Orta saha, mhy, irfan ve Mensah hiçbirini alamadılar. Eldekileri de gönderdiler, Fernando bize iki derbi kazandırdı şampiyon olduğumuz sezon. Bu Atina’yı donunda sallardı şimdi olsaydı ki adam CL de bile efsane oyandı.
Yüzde yüz Terim'eBu arada Ghezzal net kartlık pozisyonda hakem göz yumdu. Bunları not edip görmekte fayda var. İşte o kartlar gelmeyince adam devam ediyor hem sertliğe hem agresif mücadelesine.
altay 2 adet önemli top çıkardınasıl maç oluyor ilk yarıyı izleyemedim
evet n'sakala da berbat.Kanat yok ki. Forvetin birini orada oynatırsan öyle olue tabii.
Yok bir saçmalık oluştu sanırım düzenledim sonradan. Teşekkürler.Emrah bey, bana mı yazdınız, alıntı olarak gelmiş ama. Kusura bakmayın öyleyse de. Bizdeki bir eksiklik olarak Fernando ve Melo tarzı oyuncuyu hep dedim. Ama bu lig için inanın çok da şey değil. Görüyorsunuz rakiplerimizi de. Orta da uçan kaçan bir futbol yok. Feg çok zeki bir oyuncu. Onu kullanabiliriz bu manada. O iki sene de evet Fernando ekstra olarak Feg ve Onye, Gomis, Rodri bir de katkıları yadsınamaz...
irfan kötü değil benceMensah, MHY veya Irfani almayip cok iyi is yapmisiz.
Bence en iyisi olmus böyle hepsi CÖP.
Bu Serdar Aziz her Avrupa macinda Kirmizi görmesi gerekir.
oynamış mıydın rtaş@Emrah Yıldırım iy 0 geldi
Ogün talimat vardı bugün yokEbubekirin yaptigi hareketin aynisina muhammede kirmizi cikaran ayni hakem, bu sefer sari bile vermedi... işte türk hakemleri bu
Kusura bakmayın o zaman. Rahatsızlık verdim. Öyle gelince...Yok bir saçmalık oluştu sanırım düzenledim sonradan. Teşekkürler.