SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

@Hüsnü Ayabakan ın da dediği gibi şimdi umutlan 10 gün bu umutla yaşa hatay maçında bir daha hüsran...

Kanka senle konuştuğumuzda Terim'in arda feghouli işi sacmalikti 3-3 de önemliydi dedim bu akşam hatırladın mi ? Şimdi net görüyorsun önemini 1 puanin.. bjkyi yenip 1 maç daha yenilmesini bekleyecektik şimdi 3 maç takilmalari gerekecek ya da bizim 3-0 kazanmamız ki bu zaten çok zor.

Gtune koyim ozan senin ne güzel herşey bitiyordu

yok hala şoktan çıkamadım, agücüne verilen penaltı ve o salakça geri paslar gözümün önünden gitmiyor, takıldım kaldım yahu... üstüne bu beraberlik....

Burada kimse kimseyi zevkle şampiyon ilan etmiyor.
Bizim için tek şampiyon her zaman Galatasaray'dır.
İnsanlar kendince haklı sebeplerle biz olamazsak diye yazıyor.
Neden bazı arkadaşlar böyle bir tavır içinde anlamış değilim.
Burada en son suçlanacak kişi taraftarın bu psikolojik tavrıdır.
Sorumluları bizler değiliz. Sahadaki ekibimiz ve kenarda oyuna müdahale edemeyen hocamız. On hafta var ama durum bu. İyi oyun olsa, hangimiz deriz,Allah aşkına zaten bunu. Şimdi hocamız beşte kapanır on beşte bile demiyor misal, o da farkında lig uzun ama bu sefer iki rakip var ve biz olmayacak yerde yaptık, kendisi de bunları ifade etti, o da bekleyeceğiz diyor kayıpları, bunu dillendirmek ve düşünmek bizi onlardan yapmaz. Realist bakıyoruz, sekiz yerine altı olarak değerlendireceğiz şu an. Bir maçımız eksik, bir maç oynayacağız diye. Ve averaj onlar da...Sahadaki adam kafa patlatacak buna ya da hocası, biz burada ne dersek diyelim bir önemi yok. Utanması gereken biz değiliz, milyonları cebe atanlar. Bakın iki gündür ne hallerdeyiz hepimiz. Ne kadar üzgünüz. Adamlar milli ara da var diye çarşambaya kadar tatilde ama. Az da bunları konuşalım. Ben topçu olsam tatil yerine floryada yatar kalkardım.
Gerçekten Galatasaray'ın yarısı taraftarmış.Geçenlerde şampiyonluk ilan ettiğimiz başakşehir maçına baktım tekrardan öyle muazzam bir atmosfer ki bizim milyonluk gamsızları bile çatır çatır oynatır.
Bizim futbolculardan ben öyle delicesine şampiyonluk isteyen göremiyorum ya Taylan Muslera gibi isimler dışında.Keşke tatil yerine kafalarını toplayıp antrenmanlara asılsalar da nerdee :( biz kaç gündür ruh gibiyiz adamlar tatilde

beşiktaş bu kadar kollanırken kimse şampiyonluk alamaz umutlanmayın. herifler tümü organize 17 faulde 2 sarı görüyorlar, dirsekler tekmeler havada uçuşuyor, yıldıra yıldıra kaliteli ayaklarla sonuca gidiyorlar işte. aboubakar ve ghezzal'i sağlam tutma dışında bir iş yaptıkları yok, zaten hücumun %90'ını bu herifler taşıyor. savunmada da az kondisyon, çok faul güç bela gol yiyorlar. hakemler galatasaray'a çatır çatır gösterdikleri sarıları kırmızıları bunlara lütfedene kadar beşiktaş daum takımı gibi vura kıra sonuna kadar götürür işi.

Fener bizi geçip şampiyon olursa hiç şaşırmam.
Bizim zaten şampiyon olmayacağımiz belli olduğu için kötü oldu bu beraberlik.

Fener'in adam akıllı maçı kalmadı fenerasyon da arkalarında
Fener bizi geçmez umarım.
Fenerden hiçbir şey olmaz altaya dua etsinler bjk en az dört atardı denizliye bile puan kaybedebilir fb gençlere kaybettiği gibi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şanssızlıklar yaşadık, hocanın hataları oldu ancak en iyi kadro bizde.
Bu maçın sonucu bizim için bir kıvılcım olabilir.
Biz böyle bir çok olumsuzluktan çıktık ve başardık.
Başaramazsak bile ben matematiksel ihtimal olduğu sürece umudumu kaybetmeyeceğim.

Hadi heyecan kaldığı yerden devam etsin....

Rize malını yenseydik 64-64tük eksik maçlarını alsalar 67-64

kayıpsız gidilse bjk maçında kendi göbeğimizi kendimiz kesebilirdik

Geri
Üst Alt