⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Normal de hocaya sallamam ama bugün gördüm ki artık eski Fatih Terim yok belki yakistiramiyoruz belki konduramiyoruz ama Hikmet Karaman, Bülent Uygun vb adamlar bile ders verir hale geldi kadro seçimi, oyuna müdahale hepsi ayrı fiyasko 12 dk uzatma verilmiş sahada forvet yok ileriye doğru amaçsızca top şişiren bir takım var bakalım hoca hala zemin , kalecimiz yere yatmadan iki gol yedik vb. açıklamalar mı yapacak ?

Fener gençlerbirliği maçından hemen sonra bu başlığa yorum yaptım.Haftaya hoca ''Kazanan 11 Bozulmaz'' Felsefesiyle çıkarsa sıkıntı yaşarız diye ben ki taraftarım futboldan sahadakiler kadar anlamam ben bunu görüyorsam senin emeklilik vaktin gelmiş demektir Hoca.

Falcao muhammed ile başladığımız maçın gole ihtiyacımız olan son 15 20 dakikasını tek forvet babel ile doldur boşalt oynadık. Başka bir şey söylemeye gerek yok, yediğimiz gollerin tamamı bireysel hatadan. Terim değişiklikleri bence baya hatalı yaptı, arda yerine babel girseydi falcao kalsaydı en azından, arda topa dokunamadı nerdeyse.

Bu seviyede kadar saçma sapan defans hataları yapılmaz, hem gollerin hepsi bomboş hatadan, kırmızı kart saçma sapan. Rize yerine feneri koy, bizim yerimize x takımı koy bu hataları yapsınlar şikenin kralı yapıldı diye yer yerinden oynar.

4-4-2 sistemi baştan yanlıştı hele falcao-mostafa ikilisiyle yanlış oğlu yanlıştı orta sahayı rakibe verdin sürekli orta sahayı elini kolunu sallaya sallaya geçti rize kayseri maçında çok anlaşılmadı taylan toparladı orayı ama bu maç o da yoktu iflas ettin işte sırf falcaoyu kazanmak için şampiyonluğu kaybettin belki de defans hattı komple sarhoş gibiydi çok yazık oldu bu sezon böyle kaybedilmemeliydi şimdi bjknin yaz boyu ağız kokusunu çek çok hata yaptın hoca çok yani

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ama fb yenecek bak gör
Bu saatten sonra bu takimdan bisey olmaz Fener yenersede sampiyon olur zaten Fatih hoca futbolu kafasinda bitirmis istifada etmeye korkuyo kovulmayi bekliyo Vallah Unal Aysala cok sovdum ama Bunu kovarak cok iyi is yapmis Takima hic bisey veremiyor artik bununla bosa zaman kaybediyoruz

hakemlik hiçbir şey yok. iki kere üst üste penaltılık hareket yapacak kadar beyin fukarası adamı bu takıma alanı sorgulayalım. onun yedeği linnes de ondan salak... elabdullah ikisinden de iyiydi bence.

Tepkili olmakla taraftar olarak hakliyiz.. bir iki kisisel hatadan gol yememiz taraftari cildirtmiyor...oynanan oyun hic bir sekilde umit vermiyor. 10 yildir oynamiyan falcao birden banko oynamasi gibi tercihler...

...diyecek birsey yok bu sezon imkansiz

Feghouli oyuna sonradan girdi, ama cok zaman gecmeden bir top kaybindan sonra adamin pesinden kosma hali yoktu bir pozisyonda.

Bunlar antrenman da ne yapiyor acaba.
Valla ben olsam bende koşmam o emrelerin ilk 11 e girip macin içine ettikten sonra yenik durumda hoca beni alıyorsa umurumda olmaz

Fener gençlerbirliği maçından hemen sonra bu başlığa yorum yaptım.Haftaya hoca ''Kazanan 11 Bozulmaz'' Felsefesiyle çıkarsa sıkıntı yaşarız diye ben ki taraftarım futboldan sahadakiler kadar anlamam ben bunu görüyorsam senin emeklilik vaktin gelmiş demektir Hoca.
kusura bakma ama futboldan Anlamıyorsun, anlamak için 30 senedir yerinden kıpırdamaya nenem kadar gotu olan herifleri ayni anda surersin sahaya.

Geri
Üst Alt