⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

İyi transferler yaptık diye sevindik, takım bin beter oldu.Kimse donku beğenmiyor ama en azından bariz hata yapmıyordu.
İlk yarıda Oğulcanlı donklu oyun suankinden milyon kere iyiydi bir sistem vardı
Hocaya transfer yapmayacaksin sistem oturtana kadar sezon gidiyor.Piril pırıl forvet aldık Mostafa, onu bile ikili forvetle sindirdik

Bülent uygunun çalıştırdığı rizeye bjknin puan kaybetme ihtimalinin yüksek olduğu hafta 4 gol yiyerek yenilmek istifa gerektirir. Elinde kağıt üstünde trnin en iyi kadrosu var. Muslera, Yedlin, Marcao, Taylan, Gedson, Falcao, Mostafa her takımda oynar. Oynatamıyorsun demek ki sorun kadroda değil sende. Seni seviyoruz ama gidilecek zaman geldiyse gitmen hayırlı hocam.

Eskiden devre arasına 2 farkla yenik girsek bile maçı çevireceğimizden zerre şüphe etmez iken son 2 sezondur bize has olgulardan uzaklaşıyoruz. Şike yalaması Rize'den, Konya'dan 4 yiyip, Ankaragücü'ne, Sivas'a puan kaybetmek nedir milyonluk mallar? Haftasonumuzu zehrettiniz, Allah alayınızın belanızı versin.

hakemlik hiçbir şey yok. iki kere üst üste penaltılık hareket yapacak kadar beyin fukarası adamı bu takıma alanı sorgulayalım. onun yedeği linnes de ondan salak... elabdullah ikisinden de iyiydi bence.
yeddlinden çok iyi bir orta saha olur bu ligde. Bek oynatıp cildirmaya devam.

Stoperde sezon sonuna kadar emin oynasın lyundama 18 de görmek istemiyorum

Fatih Terim'in bir sözü vardı, kaybederken bile kazanan bir Galatasaray izletmek istiyorum ve bunu başardığım için mutluyum, diye...Yemin ederim ki bugün değil, tüm sezon sahada kaybederken kazanan bir Galatasaray görseydim asla eleştirmezdim. Çünkü ortada bir umut var derdim. Ben bu futbolla ne şu anı ne geleceği gördüğüm için doğru kararın yenilenmek olduğunu düşünüyorum. Her sene olmak diye bir zorunluluk evet yok, yapacak diye de bir kaide yok ama bana her sene olacak umudu vermek zorunda. Ben o güveni hissetmeliyim. Bu takım yenilse de geriye de düşse demeliyim ki biz Galatasarayız, bunu da çeviririz. Diyemiyordum. Diyemiyorum da...

Bu takimdaki oyuncularin ypzde 80 i beyinsiz... kafa calismiyor. Sarachi sutlanmali derhal kadro disi kalmali

Yedlin itirazdan mi atildi yoksa sonradan vardan mi soylendi

Maça kötü ilk 11 ile başladım dedik neyse oyuncu değişirse düzelir. Nasıl beceriyorsun hocam değişiklik ile iyice içine ediyorsun takımın. Arda Feghouli aynı anda nasıl girer takıma. Maçın zaten bittiği an bu değişiklikti.

90+'lara berabere girdiğimiz 3. maç sanırım bu kaybettiğimiz. Diğerleri Alanya ve Karagümrük. Oyunu moyunu geçtim sadece bunlar bile yarıştan kopmana sebep. Tüm önemli galibiyetlerimizi böyle salak mağlubiyetlerle harcadık. Hoca maç sonu cezalık bir konuşma yapıp kapatır muhtemelen sezonu. Ben de voltamı alırım. Sosyal medya dahil çekilmez hiçbir platform. Üzülüp kırıp dökmeye gerek yok. Başta hoca ve yönetim olmak üzere komple batırdık bu sezonu.

Geri
Üst Alt