⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

evet adamların takım olarak geliştirdiği pozisyon yok. ta ki maç gitti diye defansta 1 adam bıraktığımız ana kadar. ha bide 10 kişiydik.

Bizim vay be güzel pozisyon dediğimiz bir organize atağımız var mı?

Oyuncular neden bu kadar tedirgin?

Neden kimse nerde ne yapması gerektiğini bilmiyor?

3-3’ken neden geride tek adam bırakıyoruz?

2-1 öndeyken neden pozisyonu olmayan takımdan gol yiyoruz?

Anlayın artık, koca kulüp tek bir adamın egosu, kaprisleri, duygusal çalkantılarıyla bir o yana bir bu yana savruluyor

Takıma da sirayet etmiş, hep bir tedirginlik, panik, kimse napacağını bilmiyor

Maçın 2 dakikasında evinde Rize'den gol yemek de ne oluyor yav komedi gibi rüyamda görsem inanmazdım

falcao, feghouli, arda, babel, akbaba, ömer bayram, sener, linnes, etebo, saracchi, donk, luyindama ve fatih öztürk seneye kadroda olursa bir seneyi daha cöpe atmis oluruz gibi görünüyor. 2 sene bos gecti. tek tesellimiz bu sene de bjknin insallah fbyi derdest edip sampiyon oldugunu görmek ki fb ile aradaki sampiyonluk farki ayni kalsin.

Saçma sapan hareketler yapan oyuncuya basacaksın para cezasını marcao lyundama ya vereceksin 100 er bin ceza gözünün yaşına bakmayacaksın

Maçtan önce Rize olan pisliği yapar diye düşünmüştüm.Adamlar aksine kurbanlık koyun gibi geldiler.Hiç bir gerginlik çıkarmaya tenezzül bile etmeden kazandılar.Sanki rizeli oyuncular şampiyonluğa oynuyormuş gibiydi.

ben olsam ya hamit altıntopu ya da drogbayı getirirdim başa.hamit tr yi daha iyi biliyor diye ilk seçeneğim olurdu.adam futbolu çok iyi biliyor ve büyük hocalarla büyük takımlarda oynadı.drogbada profesyonel bi adam.şınoyu tercih etmem çünkü çok alkol alıyor ve profesyonel biiri değil.

Kazandığımız Kayseri maçında da yazmıştım şampiyonluğa inanan ne hoca ne takım var

Bizim ofans topculari amator gibi, kici basi oynuyor pozisyona girince. Amator rizespor bile ceza sahamizda 4-5 pas yapip plase ile gol atiyor.

Bu takimda stres ve kalitesizlik var.. buna da care yok, rakip kim olursa olsun..

Bir de Yedlin salagi, hak ettigi karti gosteremeyen hakeme itirazindan atiliyor.. tam bir mal..

Gecmis olsun, rize boylece kocamiz oldu camia olarak son birkac sene tebrik etmek lazim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyon lan sen it oğlu it

Bizim vay be güzel pozisyon dediğimiz bir organize atağımız var mı?

Oyuncular neden bu kadar tedirgin?

Neden kimse nerde ne yapması gerektiğini bilmiyor?

3-3’ken neden geride tek adam bırakıyoruz?

2-1 öndeyken neden pozisyonu olmayan takımdan gol yiyoruz?

Anlayın artık, koca kulüp tek bir adamın egosu, kaprisleri, duygusal çalkantılarıyla bir o yana bir bu yana savruluyor

Takıma da sirayet etmiş, hep bir tedirginlik, panik, kimse napacağını bilmiyor
takım tedirgin ama 3-3 ken gs gol kovalar aga. 1-0 geriye düştüğümz pozisyonda da olan bir şey yoktu.
farzedelim 3-3 ken 4 ü bulduk ve maçı kazandık benzeri şeyleri yazabilecek miydin? yoksa terim imi övecektik cesur oynattığı için? bence çoğunluk terim'i övecekti. o yüzden bu eleştirileri, maç sonrası kayıptan sonra yazılan duygusal mesajlar olarak görüyorum.

Sorunun cift forvet oldugunu sananlar var sorun cift forvet filan degil.Defans oyuncularin yaptigi salakliklar ve Hocanin yaptigi sacma sapan degisiklikler Cift forvet oynadigimiz donemde mi daha cok geldi adamlar Tek forvet oynadigimizda mi ?Tek forvete donunce ne degisti? gene pozisyon bulamadik 1 milyon tane pozisyon verdik Hocanin tek yapacagi 10 numaraya fegi cekecekti Ardayi oyuna almayacakti Forvetlerden birini cikaracaksada Falcaoyu cikaracakti gitti Arda gibi Feg gibi iki agir ve hantal adamlari aldi oyuna ortasaha coktu.

20sene önce fatih terim takımında disiplin olmazsa olmazdı şimdiyse kaale alan bile yok hocayi
kaale alan var aslında tedirginlikleri de bu yüzden. artık nası demoralize ediyorsa skorlardan sonra yaptıklarıyla. az bucuk da tahmin edebiliyorum. laf söylemese bile mimikleriyle ağzına sıcıyordur oyuncuların. buda böyle salak golleri yememize sebebiyet veriyor işte. yüzde yüz demiyorum ama etkisi bi hayli fazla.

Var doğruysa karar uyarsın tabi sarı kart doğru hakem atladı var da uyardı doğruyu yaptı böyle her takıma adaletli davransınlar sorun yok

Geri
Üst Alt