⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Rakibi 5 dakika bile hapsedecek fizik gücümüz organizasyonumuz yok doldur boşalt bile yapamadık Sivas'ta böyleydi geçen hafta da böyleydi hep böyle. Deniyor ya kenarda hoca olmasa bu kadar oynar hakikaten sahadaki görüntü budur.
ben veteran bunlar kız takımı bile değil onlar bile daha güçlü durur deyince adeta fenerli olmakla suçlandım.

2 gün sonra derbi var ve iki rakibinden biri mutlaka puan kaybedecek. Bu bir fırsat. Bu sezon bu kadro psikolojik üstünlüğü ele geçirme fırsatlarını değerlendirme konusunda kötü bir grafik çizdi. Bu maç bu psikolojiyi değiştirmek için de önemli bir fırsat.
Değiştiremeyecekler. Bu çok acı.

Dk 75.ten beri bir panik hali vardı takımda bunun akla yatan bir sebebi yok.Son 30dk 2 top çeviremedik.

Bilmediğimden soruyorum. Yedlin'in penaltı pozisyonunda hakem penaltı verdi . VAR uyardı ve pozisyon dışarıda dedi. VAR'ın pozisyon dışarıda demesiyle hakemin kararını faule çevirmesi gibi bir durum var mı ? Normalde penaltı verilen pozisyon eğer değilse kaldığı yerden devam etmez mi ? Yani penaltı kararının faule dönmesi gibi bir kural var mı ?

tek forvetle de bok gibi oynuyorduk orası bambaska konu. ama sakatlıktan golle dönen falcao varken, geldiği ilk günden beri gollerine devam eden muhammed varken tek forvet oynasaydı o da eleştirilirdi. orta sahanın çokluğu vs. takım oyununa etki etmiyor bizim.
İyi kötü feghouli donmusken keremin özgüveni oturmusken klasik dizlisimizle görmek isterdim..çift forvete maç sıkışınca dönmek daha mantıklı olurdu.. Artı bu sistem Mohammedin katkısını sıfıra indirdi resmen .. Orta sahayı şu 2 haftaki kadar hiç aciz görmemiştim..Geçen hafta falcao ilk yarı golü atmasa yine böyle saçma bir is olacaktı kuru-kerem falan da girince koptu maç..

kaale alan var aslında tedirginlikleri de bu yüzden. artık nası demoralize ediyorsa skorlardan sonra yaptıklarıyla. az bucuk da tahmin edebiliyorum. laf söylemese bile mimikleriyle ağzına sıcıyordur oyuncuların. buda böyle salak golleri yememize sebebiyet veriyor işte. yüzde yüz demiyorum ama etkisi bi hayli fazla.
Oyuncular üzerinde hakimiyeti yok bence hocanın hakimiyeti olduğu zaman oyuncular daha disiplinli oynar ayrıca hoca mental olarak akıl başka yerlerde sıradan taraftar kadar bile sahayı okuyamıyor her maç yanlış kadro.yanlis değişiklikler kötü giden oyunu göremiyor her maça aynı kadroyla.cikiyor haftalardır hata yapan oyuncuları ısrarla oynatıyor yani hocanın kafa başka yerlerde

Yedlin cok dengesiz. Malesef cok umutlanmistik ama aradigimiz bek degil. Biz Mariano, Riera, Eboue gibi isimlere alismisiz.
sorun yedlin değil sadece.ciddi problemler var veya bilinmedik şeyler oluyor.bi takım çökmesi için ne lazımsa o oluyorsa sarı kart sınırındaki oyuncular kart görüyor gol yemeyi engellemeleri gerekirken aynı şekil golleri defalarca tekrarlanıyorsa ya sabote ediliyor ya mafyalık işler dönüyor.birde garip bi durum daha var.rakipler kaç tane pozisyona girdiyse hepsi gol oldu desek yalan olmaz herhal.yani bu imkansız bi durum normalde.bi takım oynadığı maçlardan kaleyi bulan her şut gol oluyor garip.sen kaçırıyorsun normal olan şeyi yaşıyorsun ama rakip 1 pozisyon hatta pozisyon olmadan gol buluyor

Yahu bu takim cift forvetle nasil oynayacak hocam biz görüyoruz sen niye inat ediyorsun. Eyvallah bireysel hata falan filan. Kayseri maci bu mac basi kesik tavuk gibi oradan oraya ne oynadığımız belli degil. Rahat rahat pazar maci izleyecekken su halimize bak.

Ben rotasyonu zaten kesinlikle kabul etmiyorum bir ilk 11 olacak ve Türkiye kupasında bile oynayacak 90 dakika koşacak acımayacaksın pestilini çıkaracaksın biz fazla iyi davranıyoruz adamlar İngiltere de italyada retosyon mu yapıyor

Ulan hadi maçın daha 2. dakikasında gol yedin maça 1-0 yenik başladın tamam sonra iyi kötü bir şekilde maçı 2-1'e getirdin ne diye ilk yarının bitimine son 2 dakika kala geri pas verip kendi hatandan gol yiyorsun devreye 2-1 önde girseydik çok farklı olurdu maçı alırdık ama takımda bir sistem bir oyun anlayışı yok ki defans desen evlere şenlik

Saha müdüruymus ya sorumlusu kovduk sorun kalmadi !!
Kan davası ..😊Adama ne oldugu umrumda degil çözüm ne ? kovulmasi çözüme fayda saglamamis anlasilan ..Defans nasil uzerine duseni yapmaliysa yonetimde yapmali çözüm olarak..Neyse daha cok sey var yazacak da artik umudun kalmayonca siniri hirsida kalmiyo insanin

Benim anlamadığım 3-3 ü bulmuşken ve bir oyuncun kırmızı kart görmüşken dahada 20 dakikadan fazla süre varken neden abalak gibi hücum edersin stoperleri ceza sahasına sokarsın. Ulan azcık akıllı oynasak illa ki atardık bi tane

Ulan hadi maçın daha 2. dakikasında gol yedin maça 1-0 yenik başladın tamam sonra iyi kötü bir şekilde maçı 2-1'e getirdin ne diye ilk yarının bitimine son 2 dakika kala geri pas verip kendi hatandan gol yiyorsun devreye 2-1 önde girseydik çok farklı olurdu maçı alırdık ama takımda bir sistem bir oyun anlayışı yok ki defans desen evlere şenlik
renkdas her mac o olmasa bu olmasa diyip duruyoruz

Bilmediğimden soruyorum. Yedlin'in penaltı pozisyonunda hakem penaltı verdi . VAR uyardı ve pozisyon dışarıda dedi. VAR'ın pozisyon dışarıda demesiyle hakemin kararını faule çevirmesi gibi bir durum var mı ? Normalde penaltı verilen pozisyon eğer değilse kaldığı yerden devam etmez mi ? Yani penaltı kararının faule dönmesi gibi bir kural var mı ?
Var uyarıp pozisyon dışarda deyince faule çevirdi.

Sence Doğrumu peki renktaş ikinci sarı?
Bence degil, sari kartlik mudaheler yoktu, ama ben VAR olsam penalti kararina mudahil olmazdim

Cekme ceza sahasi disinda, ama ceza sahasi icerisinde de ayaga mudahele var Yedlinin

Bastan sona Yedlinin zeka seviyesini gozler onune seren bir pozisyon

Haa şunu da söleyim bu stoperler büyük takım stoperi değil. Hep söyledim, el bombası gibiler dengesizler diye. Sinyor yanlarına onlardan daha da dengesizini bulmayı başardı bir sağ bek alarak.

Alakasi yok . Gayet iyi stoperler.

Takimi gormuyomusunuz her takim bizi fiziksel olarak eziyor.

Bu takim iyi calistirilmiyor.

Muhammed geldiginde nasildi simdi nasil?

Hocanin antreman metodlari , takima uymadigi asikar olan 4-4-2 israri, emre denen kazmalarda israri, kurtarici diye babelle ardayi almadi, falcao ile muhammedi cikartmasi, onyekuruyu falcao donmeden 442 nin ilerisine almasi, olmayinca ve falcao donunce yedege almasi, yillardir duran top kullanan oyuncu aldirmamasi artik devrinin bittigini gosteriyor.

Savunmada yapılan 2 korkunç hata olmasa maç bu noktaya gelmezdi. Çöktük resmen sezon kapandı.

hadi gene gol yedin devre 2-2 bitti.yahu görmüyor musun dengesizlik var al üçlü savunmaya dön.savunmayı güçlü kıl,çünkü çift forvetsin bu bir ikincisi hücum bekleriyle oynuyorsun.yani biri defansif bek özellikli olsa gene anlarım.dön üçlüye etebo gedson devam et iki emreyi çıkar fegi kuruyu birde falcaoyu çıkar genç dinamik ayakta durabilecek olan mustafayı tut keremi oynat.

hem dengeli hemde hücum zenginliği olan bi takıma dönüşürdün ve enazından 4. golü yemezdi takım ve atabilirdi

Bu Takimin en önemli oyuncusu Taylan. Resmen savunmayi rahatlatiyor o olmayinca çikamiyoruz top ceviremiyouz. Böyle yenilen baska takim yoktur bu ligte. Resmen haftalardır kendi kalemize gol atiyoruz.

Geri
Üst Alt