- 24 Mayıs 2009
- 17.350
- 20.341
- 2.643
Bu stoperleri orta saha olarak mı deniyoruz antremanlarda, stoper sorumluluğu son zamanlarda hiç yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruhsuzlar ordusu hepsiHer hafta burada moda girip takım şampiyon gibi oynayacak diye bekliyoruz. Futbolcuların umurunda değil. Bunlara bu hafta derbi olduğunu , bunun avantaj olduğunu söyleyen yok mu ya ? Bu ne arkadaş her hafta her hafta . Bu kadar ciddiyetsizlik anca halı saha takımında olur. Cidden 3 puan önde olursak bile ben bu saatten sonra inanmıyorum şampiyonluğa . Futbolcular inanmıyor ben nasıl inanayım?
şampiyonluk yakışıyormu şu futbola.10 mac kalmis sampiyonluga gidiyosun adam yapamadigi isi 10 macta yapacak degil. Takimin oyuncularin özelliklerine gore hareket et.
Hocam dediğin adamları bu kıyasa sokmak ayıptır yapma etme. Stumpf'a yetişemedim zaten de Ujfa bir de Semih Kaya ile oynayıp onu 10 milyonluk stoper göstermişti hepimize. O gidince anladık Semih'in o seviyelerde olmadığını. Büyük topçuydu Bigchef.İkisini topla Stumpf ya da Ujfalausi nin tek ayağı etmez