⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Bu stoperleri orta saha olarak mı deniyoruz antremanlarda, stoper sorumluluğu son zamanlarda hiç yok.

Her hafta burada moda girip takım şampiyon gibi oynayacak diye bekliyoruz. Futbolcuların umurunda değil. Bunlara bu hafta derbi olduğunu , bunun avantaj olduğunu söyleyen yok mu ya ? Bu ne arkadaş her hafta her hafta . Bu kadar ciddiyetsizlik anca halı saha takımında olur. Cidden 3 puan önde olursak bile ben bu saatten sonra inanmıyorum şampiyonluğa . Futbolcular inanmıyor ben nasıl inanayım?
Ruhsuzlar ordusu hepsi
Şampiyonluk için oynayan takım böyle hatalar yapamaz yaparsa olmasın zaten

4-0 olması gereken maç nerde

Abi işampiyon olacak takım böyle mi olur ya
Kendilerine güvenleri yok, mıy mıy yaparken top kaptırıp gol yiyoruz

45 dkda 1 tane duran top şansa 2.cisindede imkansız olan birşey oldu 2-2 şaka gibi takım ittire kaktıra hayatta şampiyon olamayız leş gibi oynuyoruz pozisyonumuz yok.

Bu herif nasıl bu hale geldi

IMG_20210318_185928.webp

Marcao ve luyinin oyun kurmasini beklersen bunlar basimiza hep gelir...yan ve geri pasta rekor kiriyoruz...ortasahamiz rezalet otesi...2 emreyi ayni anda kaldiramaz bu takim..

Emre Akbaba bu hafta nasıl kadroya girdi ki. Gol atmış olması umrumda değil. Bir tane ileri olumlu pası yok. Fizik yok şut yok pas yok koşu yok hiçbisey yok ne diye oynatıyosun ki.

Ayakta duramayan 3 ortasahamiz var - > Akbaba - Gedson - Emre Kilinc
Bu ucunu bir arada oynatmak buyuk hata!!!

Sivas maçında sivas top oynamadan 2 gol attı. Rize maçında rize gol oynamadan 2 gol attı . Bu takım mı şampiyon olacak ? Biz defansımız sağlam bize iyi bir forvet lazım dedik. İyi 2 tane forvetimiz var , heriflere top getiremiyoruz üstüne bu sefer de defansımız evlere şenlik hale geldi.

sampiyonluga oynayan bir takimin stoperleri böyle sezon öncesi hazirlik maci oynuyormus gibi gevsek oynayamaz. tüm takimin enerjisini düsürdüler. bu orta saha düzeni böyle gitmiyor. 2 kanat ve donk girmeli. hatta cift forvetten bile vazgecilebilir gerekiyorsa

Şu dirsek olayının bilmem neyini çıkardılar. Anında hisseden kurşun yemiş gibi kendini atıyor. Genel olarak hakem çok iyi.. Takıma dönersek, Gedson ve Emre Kılınç hareketli olmalarına rağmen, yaratıcılıktan çok uzaklar. Akbaba attığı gol dışında vasat. Rize alan daraltma kısmında çok bozulmalar yaşıyor. Bu maçı büyük saçmalıklara saçmalık eklemezsek kazanırız. Yalnız bu takım şampiyonluğa oynuyor. Yenilen goller düşündürücü. Sonraki maçlar için panik havası yaratabilir. Özellikle bu tandem bunu çok yapmaya başladı. Bu maçta biraz bariz oldu ve golleri yedik. Mesela Luyindama hala sıkıntılı işler peşinde..

ilk golde allahtan luyinin topa vurmak için kaldırdığı ayağı adama denk gelmemiş.direkt kırmızı olurdu.

İkisini topla Stumpf ya da Ujfalausi nin tek ayağı etmez
Hocam dediğin adamları bu kıyasa sokmak ayıptır yapma etme. Stumpf'a yetişemedim zaten de Ujfa bir de Semih Kaya ile oynayıp onu 10 milyonluk stoper göstermişti hepimize. O gidince anladık Semih'in o seviyelerde olmadığını. Büyük topçuydu Bigchef.

Geri
Üst Alt