⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Yahu tamam golleri hediye ettik te ne oynadik kac pozisyinumuz var

2-1 bitseydi sen gör burdaki yorumları forumun büyük çoğunluğa da skor yorumculuğu yapıyor.. defans hatasından 2 gol yedik de bizim 2 gol organize miydi sanki biri duran top biri akbabanin uzaktan kariyer golü.. hiçbir halt oynamadı takım organizasyon yok ama millet memnun çift forvet+akbabadan

Maç sonu
%50 berabere
%35 kaybederiz
%15 kazanırız

malca 2 hata yüzünden maç gidecek belki koskoca gsda oynuyorsun biraz sorumlu insan olun lan 2 tane malca gol yedik.

Ulan kaç haftadır salak salak gol yiyoruz düzgünce yesek üzülmeyecem de şu yediğimiz gollere bak ya

Bu iki öküzü keseyim desen takımda 4. stoper yok.

Her hafta burada moda girip takım şampiyon gibi oynayacak diye bekliyoruz. Futbolcuların umurunda değil. Bunlara bu hafta derbi olduğunu , bunun avantaj olduğunu söyleyen yok mu ya ? Bu ne arkadaş her hafta her hafta . Bu kadar ciddiyetsizlik anca halı saha takımında olur. Cidden 3 puan önde olursak bile ben bu saatten sonra inanmıyorum şampiyonluğa . Futbolcular inanmıyor ben nasıl inanayım?
Şahsen ben taktik olarak çok kötü olduğumuzu düşünüyorum.

CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu topu sektiren adam suçludur yok geri pas yok bilmemne geçiniz

Skora göre yorum yapmam Kayseri maçında da bu maçta da gönül rahatlığıyla maç izlemiyoruz pozisyonumuz yok.

Gollerin nedeni aslında şu saçma sapan sisteme. Muhammed de kötü oynuyor bu yüzden. Defansların defosu da belli oluyor

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray: 2
Galatasaray savunması: 2

Her maç hem rakibi hem de savunmayı yenmeye çalışıyoruz. Kazanamayacağız muhtemelen. Şampiyonluğu da zerre kadar hak etmiyoruz, kimse kusura bakmasın.

Sampiyonluga oynayan takim once dogru savunma yapacak. Kac mactir rakiplere goller hediye ediyoruz.

2 forvet bu maçı kaldırmayabilir. Kayseri poşet bir takımdı ama Rize öyle değil Samudio,Boldrin ve Fernando çok iyi oyuncular alan bulurlarsa ceza kesebilirler. Mohamed durgun onu kulübeye çekip klasik dizilime dönmemiz iyi olabilir. Kazanan takım bozulmaz saçmalığının başımıza neler getirdiği ortada Kayseri maçında iyi oynamadık 82.dakikaya kadar Kayseri ortaktı ilk yarı Henrique atsa o golü 1 puan alamazdık ha keza Falcao'nun ekstra dokunuşu dışında pozisyonumuz yok.

Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Saraçi
Etebo
Gedson-Kılınç
Soso-Falcao-Onyekuru

Soso yerine Babel de olabilir. Babel sezonun gizli kahramanı yarın kendi başlığınada yazacağım bu sezon bize doğrudan 5 maç aldı ama hakkını veren yok.

Samudio ve Boldrin'den bahsettim 2.yarı Fernando girer o da atar. Zemin, sakarlık diye oturup tartışırsınız şampiyonluğu göz göre göre veren Terim'dir.

Bu lyundama gercekten teknik kapasitesi ve mental olarak cok yetersiz bir oyuncu macin basinda alda at dedi marcao hadi zemin kotu kontrol edemedi zipladi olabilir ama lyundama affedilir gibi degil

Gerizekalilar adamları umutlandırıyor böyle gollere sevindiriyorlar

Geri
Üst Alt