- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Anlamadım hakem kime gol hediye etti?Müthiş maç oluyor gerçekten 2 golü rakibe hediye ettik hakem de 1 gol hediye etti.böyle futbolun içine sıçayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadım hakem kime gol hediye etti?Müthiş maç oluyor gerçekten 2 golü rakibe hediye ettik hakem de 1 gol hediye etti.böyle futbolun içine sıçayım
Yahu tamam golleri hediye ettik te ne oynadik kac pozisyinumuz var
ya ne kötü topçularıTesadüf değil zaten. Direkt kötü topçular işte.
Şahsen ben taktik olarak çok kötü olduğumuzu düşünüyorum.Her hafta burada moda girip takım şampiyon gibi oynayacak diye bekliyoruz. Futbolcuların umurunda değil. Bunlara bu hafta derbi olduğunu , bunun avantaj olduğunu söyleyen yok mu ya ? Bu ne arkadaş her hafta her hafta . Bu kadar ciddiyetsizlik anca halı saha takımında olur. Cidden 3 puan önde olursak bile ben bu saatten sonra inanmıyorum şampiyonluğa . Futbolcular inanmıyor ben nasıl inanayım?
Bize tabiki uyindama net olarak faul yapıyor ilk goldeAnlamadım hakem kime gol hediye etti?
2 forvet bu maçı kaldırmayabilir. Kayseri poşet bir takımdı ama Rize öyle değil Samudio,Boldrin ve Fernando çok iyi oyuncular alan bulurlarsa ceza kesebilirler. Mohamed durgun onu kulübeye çekip klasik dizilime dönmemiz iyi olabilir. Kazanan takım bozulmaz saçmalığının başımıza neler getirdiği ortada Kayseri maçında iyi oynamadık 82.dakikaya kadar Kayseri ortaktı ilk yarı Henrique atsa o golü 1 puan alamazdık ha keza Falcao'nun ekstra dokunuşu dışında pozisyonumuz yok.
Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Saraçi
Etebo
Gedson-Kılınç
Soso-Falcao-Onyekuru
Soso yerine Babel de olabilir. Babel sezonun gizli kahramanı yarın kendi başlığınada yazacağım bu sezon bize doğrudan 5 maç aldı ama hakkını veren yok.
AbartmaBize tabiki uyindama net olarak faul yapıyor ilk golde