⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

yanlız şunu diyim madem biz kerem ve kuru kanatlarıyla oynamıyorz çift forvetle oynuyoruz.arkadaş şu defansı üçle be.üçle bari bi tanesi emniyet sibobu kalsın arkada,hiç olmazssa birebir kalmaz kaleciyle rakip.önüne duvar olur yetişene kadar diğer oyuncu.vallahi 3 lü defans oynat hoca.oynat zarar görmez takım.

10 haftadır oyun felan oynamıyoruz. Bu maçı kazansak ne olacak? Şu oyunla şampiyon olursak gerçekten tr ligini kapatıp gidelim. Şampiyonlar liginde ne denli futboldan uzak kaldığımızı tüm Türkiye görür sanırım.

Bu yıl CL kim katılırsa katılsın, beşiktaşın 8 gol yeme rekorunu kırma potansiyeli yüksek.
30.haftayı geçtik, takım hala sezon öncesi gibi uyumsuz oynuyor.

Maç sonu şunu konuşturmayın lütfen haklı haksız alın 3 puanı.
9B497F96-A120-493B-A25C-967E4713C06E.webp

Daha önce yine demiştim yine söylüyorum donkun her hali şu luyindamadan kat kat daha iyi en gamsız hali bile luyindamadan daha güvenilir eldeki malzeme bu en iyisi donk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaklaşık iki senedir futbol oyunu namına bir şey yok. 3-5 maç belki sayarız. Genel başarımız bireysel odaklı. Yani bazı isimlerle maçları kazanıyoruz. Bu futbol bana umut vermiyor. Yok çift forvet vs değil. Bizim zaten bir taktiğimiz ve oturmuş bir 11 oyuncumuz yok. Her hafta kadroda yapılan hatalar da cabası. Bu ligde zaten çok aman aman bir futbola gerek de yok...Ama bu kadar isteksiz olunmaz. Bu kadar hatalar yapılmaz. Ankaragücü, Sivas ve Rize'den 2 gol yemek nedir. Facia ötesi.
Maalesef en son ne zaman iyi oyuna doyarak maç izledim hatırlamıyorum.Kayseri maçında falcao bireysel yeteneğiyle gol atmasa o kilidi yine acamazdik

ya ne kötü topçuları

bu adamlarla CL maçına çıktık. belli ki bir sorun bir problem var.
Kusura bakma da biz kimlerler kimlerle CL maçına çıktık. Bu bir kıstas değil. Sorun net olarak mental problemleri olması ve bu mental problemler düzelmiyor ikisinde de. O yüzden de kötü topçular işte. Emre Mor nasıl yetenekli ama kötü topçuysa bunlar da öyle. İkisinin de tek tek bakınca çok iyi özellikleri var ama mental kopukluk yaşamak için en olmayacak mevkide oynuyor adamlar. Bir kaleci bir de stoper bölgesinde oynayanların mental olarak böyle kırılgan olmamaları gerek ama bunlar öyle. Yetenekleri yüzünden 2 hafta çok çok iyi oynayıp takımı kurtarırlar ama sonraki 2 hafta 4 ya da 6 puanı rakiplere hediye ederler. Tavanları ve tabanları bu kadar geniş aralıklarda olan topçular da bana güven vermiyor işte. Luyindama'ya da yılın başından beri bu yüzden karşı geliyorum zaten.

Rakip kim olursa olsun fizik olarak bizden 10 kat daha iyi oluyor.

Takımın idmanlarda çay kahve keyfi yaptığı, sürekli geriye ve yana yapılan paslardan daha iyi anlaşılıyor.
Geriye 100 tane pas atarsan elbet 2-3 tane hata yapıp golü yedirirsin.

Akbaba yeteneksizi, ileride insiyatif alıp top tutamadığı ve pozisyona sokamadigi için stoperler saçma sapan pas yapıyorlar .

İkinci yarıya akbaba > feghuli ve kılıç >Onyekuru değişikliği ile başlamazsak eğer puan kaybı %100 .
Onyekuru sol kanatta sarı kartla oynayan Morizcuk'a ikinci sarıyı aldırmak için acilen oyuna girmeyelim.

Arkadaş geriye pas verilir burada sıkıntı yok.ama bizim oyuncular hataya müsait adamlar.Hepsi defans dörtlüsünün tamamında var bu.bu düzelmez.Diğer maç yapmazlar ondan sonraki maçda yaparlar.malesef bu değişmez.dengesiz futbol zekası olmayan adam dolu takım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abartı birşey yok.haksa hakkını vereceksin aynı hareketi serdar aziz yapsa milletin tepkisi ne olurdu acaba.vara rağmen o pozisyona gol vermek skandaldır.adalet herkese lazım değil mi
buna faul çalınırsa türkiyede en az elli gol iptal olurdu dünyada böylr faul yorumuna gülerler.

Geri
Üst Alt