⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Emre akbabaya kötü diyenelr neresiyle izliyor acaba?maca bakiyormusunuz?😂😂😂
Emre Akbaba iyi mi oynuyo? Bak attığı golde bile emre kaçıyodu ona atmadı şut çekti. Gol atması bir anlam ifade etmez. Pası verse direk yüzde yüz pozisyon. Emre Akbaba pas atamıyor yahu iyimi diyosun cidden

Gedson'un sahada olduğu hiç bir maçta iyi futbol beklemeyin bu erkeğin doğurması gibi bir şey ile eş ihtimal. Adam pas açısına giremiyor arkası dönük aldı mı stopere atıyor, ileriyi zorlasa kaybediyor.

Rize salak mı? adamlar beklerini çıkartmadı ortadan kaptığını hızlı çıkıyor. Sen 2 tane forvet ile dut olmuş bekliyorsun. Hoca futbolu gitgide unutuyor zannedersem.

Sivasspor maçında Linnes'in komik hatası bugün Luyindama ve Marcao'nun komik hataları. Bu takım şampiyonluğa inanmıyor, futbolcular şampiyon olmak istemiyor, motivasyonları yok. Eğer bu takım şampiyonluğa inanıyor olsaydı, motive olmuş olsaydı futbolcular bu kadar laubali hatalar yapmazdı. Galatasaray'ın motivasyonu ve şampiyonluk inancı olsaydı Sivasspor maçını kazanırdık bu maçta ilk yarı 2-0 biterdi. Yazık gerçekten 2 yıldır şu takımı izlerken sadece üzülüyorum sadece keyfim kaçıyor. Bu takımın bu halde olmasının sorumlusu yada sorumluları her kimse Allah bin türlü belasını versin.

Doğru tespitler, kötü ileti.. futbol için bela okumak çok kötü..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maça yeni yetiştim yediğimiz golleri gördüm defansimiz çok boktan yav nolmus bu adamlara Marcao ve Luyindama çok kolay gol yediriyor Beşiktaşli Wellington bile ikisinden daha iyi oynuyor vida yi söylemiyorum bile

Oyunu stoperler kurmaya çalıştığı için sıkıntı yaşıyoruz Tek forvete dönülmeli saha şartlari ağır Falcao çıkmalı.

Yani bunu söylediğime inanamıyorum lakin şu takımın şu futbolla şampiyon olması futbola ihanet olur hatta bjk'ye sergen'e yazık olur.

Yani bana şunu bile söylettiniz ya Muslera ve Muhammed dışında alayınız defolun gidin Allah'ın malları. Hoca da gitsin yönetici olacaksa olsun olmayacaksa da gitsin torun sevsin. Yeter ya yeter başlarım böyle futbola!!

İlk yarıda topun oyunda kaldığı süre maksimum 20 dakikadır. Bu 20 dakikanın da en az 10 dakikası yedlin, lyu, marcao, saracci ve etobonun kendi aralarındaki aptalca paslaşmalarıyla geçmiştir.( Zaten golleri de bu eveleyip gevelemeleri yüzünden yedik.) Ama hocamız 2 yıldır bu aptalca paslaşmalardan memnun olduğunu maç sonu demeçlerinde söylüyor. Bıktım usandım valla bu futbolumsu oyundan...

Linnes
Donk
Luyindama
Marcao
Saracchi
Kilinc

Hata ustune hata. Demek ki oyuncular tam konsantre cikmiyorlar maca.

Geri
Üst Alt