⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Onyekuru gibi adam kulübede bu adamın oluşu zaten kafadan 3 gol pozisyonu demek. Şaka gibisin hoca şaka şaka şaka

biz bu lyundama ve muhteşem oyun kurucu pasör stoper denilen marcaoyu ki son zamanlarda izliyorum öyle muhteşem falanda oyun kurduğu yok değil primier lige kıbrıs rum kesimi ligine bile satamayız

Futbolcularda acayip bir isteksizlik var bu kafayla şampiyon olunmaz.

Bu oyunla rizeyi yensen ne olacak şampiyonluk için oyunumuz hiç umut vaadetmiyor bir sürü bireysel hata bu kadar kolay goller yemek akıl alır iş değil 2-1 öndesin ya daha kaleciye niye geri pas atıyorsun vur gitsin topu ileriye taca falan

son üç şampiyonluğumuzdan hiç bir şey anlamadım. rakipler bize altın tepsiyle sundu bizde eksiklerimizi göremez olduk. bu sene şampiyonluğu istesemde şu ana hakediyoruz diyemiyorum bir türlü.

teklif gelirse marcaoda luyindamada satılabilir mental olarak degismeleri cok zor

Bence takim formasyonu bu mac ozelinde yanlis. Ortada sikisiyor topcular. Kanatlara yayilmalari lazim. Klasik 4-4-2 bence daha uygun

kazanan kadro bozulmaz zihniyetiyle takılana kadar niye aynı takımla sonuçtan dolayı devam ediliyor? Sahanın %30unda oyuncumuz yok resmen. Böyle saçma diziliş olmaz

Bence Luyindama- Marcao olayını çok abartıyorsunuz da neyse. Defansı orta sahada kuruyoruz, saniye başı geri pas geliyor orada bir kaptırsalar direk gol zaten. Adamlar her geri pas geldiğinde bunun stresiyle topu kullanıyorlar, topu kontrol ederken bile panikte oldukları çok belli genelde. Bi de bizim takım sağolsun geri pas atarken baskı var mı yok mu hiç bakmıyor geriye sallıyorlar direk topu, bu adamlar 50 metrede stoperlik yapıyorlar üstüne bi de sıkışık vaziyette oyun kuracaklarsa geri kalan oyunculara zaten ihtiyaç yok. Bunu çözecek adam Luyindama yada Marcao değil terimin kendisi.

Geri
Üst Alt