⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Feghouli
Kerem Gedson Kılınç Onyekuru
Mohamed

Etebo'yu oynatıp tadımızı kaçırmaya gerek yok bence. Falko neden yok derseniz Mohamed çıktıktan sonraki 10 dakikadan memnun olmadım.​

Defansa koysaydin Feghouli'yi :)

Rize ligin en cok gol yiyen 5-6 takimindan biri, ayrica cok da gol atabilen bir ekip degil. Kayseri'den tabiki daha cok gol atmislar. Fiziksel gucu ile var olan bir ekip icin bizim saha sorun yaratmaz. Bizimse minimum pas yapip ileride kalabalik kalmamiz gerekiyor. Taylan'in en olmasi gerektigi mac bu macti maalesef. O yuzden ortada topu cok gezdirmeden uzun oynamak (Mohamed'e) daha akilci olabilir. Hatta belki de 3-lu defans bile deneyebiliriz. Forvetlerimizi sahaya surup, golu bulup ikinci yari Kerem ve/veya Onyekuru hamlesi cok guzel olacaktir. Tabi bu macta ben Gedson'un 90dk oynayacagini dusunuyorum yada Ozonwafor dusunulebilir.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Etobo
Gedson Emre K.
Feghouli/Babel (Saha kosullari)
Mohamed Falcao

Son düzenleme:
Dogru durust futbol oynamadik kismina katilmiyorum. Maci 90dk izledin mi Husnu ? Tamam biraz daha dusuk vitesteydik ancak top kontrolu bizde ve pozisyonlarda bulduk. Yine atamadik, onceki haftalarda oldugu gibi.

İlk 10 dk gayet iyiydi takım sonrasında yine kötü oynadık tabi herkesin görüşü farklı olabilir... Bu sadece benim yorumum değil maç konusuna bakabilirsin hemen herkes aynı şeyleri yazdı ama skor 3-0 olunca çoğumuz unutuyoruz o sıkıntılı dklari.. Pozisyon bulduk eyvallah ama organize tek atak yoktu neredeyse canerin ortaları gibi oldu oyun.. yukarıda da dediğim gibi Kayseri seni zorlamaz çift forvet çıkarsan ama bizim kadro yapısı bu sistemin sürdürülebilir olmasına engel ...Asıl korktuğum kısım kazanan kadro bozulmaz mantığıyla yarın olmayacak maçlara bu diziliş ve kadroyla çıkmamız..

Muslera
Yedlin Luyi Marcao Josemir
Gedson Taylan Feg Emre K
Falcao Mostafa

falcao - mohamed

Dk 65 'e kadar 1-0 idare etsinler rize zaten kapanan bir takım değil , Onyekuru gerisini halleder.

Ne yapıp edip koymaktan beter etmeliyiz çaysporu. Şimdi teşvik vs havada uçuşuyordur. Ben inanılmaz bir kadro yapayım da yüreklerimize su serpeyim :D Bu arada yedeklerde bile olsa Belhanda'nın olmayışı çok güzel bir iş. Pas hata sayımız otomatik olarak en azından yarı yarıya iniyor :)

Ekli dosyalar

• lineup (4).webp
    lineup (4).webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 36
Etebo-Luyindama 2 tane bombayla oynayacağız uzun topa döner gibi maç o yüzden çift forvet çıkmak lazım gene

Maç sonu küplere binmis bir Hasan Kartal görme dileğiyle

İç sahada oynadığımız maçlarda Etobo oynasın. Tarla gibi sahada iş yapıyor. Ayrıca 4-4-2 oynayalım.

İlk 10 dk gayet iyiydi takım sonrasında yine kötü oynadık tabi herkesin görüşü farklı olabilir... Bu sadece benim yorumum değil maç konusuna bakabilirsin hemen herkes aynı şeyleri yazdı ama skor 3-0 olunca çoğumuz unutuyoruz o sıkıntılı dklari.. Pozisyon bulduk eyvallah ama organize tek atak yoktu neredeyse canerin ortaları gibi oldu oyun.. yukarıda da dediğim gibi Kayseri seni zorlamaz çift forvet çıkarsan ama bizim kadro yapısı bu sistemin sürdürülebilir olmasına engel ...Asıl korktuğum kısım kazanan kadro bozulmaz mantığıyla yarın olmayacak maçlara bu diziliş ve kadroyla çıkmamız..
Bu ligde organize atak yapan bir tane takim yok. Bana bjk falan demeyin goruyoruz haftalardir onlari. Bir de organize atak nedir biraz aciklarsan ona gore fikir beyan edelim. Yani bekler one cikiyor mu evet, ortadan verkac yaptik mi evet hatta daha cok yapmaliyiz, forvetlerden biri geriye yakin oynadi mi (Mohamed) evet. Orta saha oyunculari cezasahasi kosulari yapti mi evet (kalitesi dusuk olsada gorduk yaptik at, Akbaba 3 tane pozisyona girdi, Gedson 2 pozisyon 1 sut, E.Kilinc 3 sut denemesi) yani super degiliz zaten ama kapanan rakibe karsi denedik birseyler. Ben cok olumsuz bakildigini dusunuyorum.

4312 denince Efsane GS ve Milan baklavası gelir akla 👍

................ Dida
Cafu.. Stam.. Nesta.. Maldini
Gattuso.. Pirlo.. Seedorf
................ Kaka
. Shevchenko... İnzaghi/crespo

.................... Tafo...............
Capone.. Pope.. Kaptan.. Ünsal.
...<--- Okan... Suat... Emre....
.....................Hagi--->
............Hakan......Arif

Bu iki kadronun en büyük benzerliği tıkanan kapanan oyunda kaka ve hagi öyle bir gol yaratıyorduki ilk golden sonra maç farka gidiyordu her seferinde

4312 denince Efsane GS ve Milan baklavası gelir akla 👍

................ Dida
Cafu.. Stam.. Nesta.. Maldini
Gattuso.. Pirlo.. Seedorf
................ Kaka
. Shevchenko... İnzaghi/crespo

.................... Tafo...............
Capone.. Pope.. Kaptan.. Ünsal.
...<--- Okan... Suat... Emre....
.....................Hagi--->
............Hakan......Arif

Bu iki kadronun en büyük benzerliği tıkanan kapanan oyunda kaka ve hagi öyle bir gol yaratıyorduki ilk golden sonra maç farka gidiyordu her seferinde
bu iki kadro da şampiyonlar liginde birkaç takım dışında çoğuna nal toplatır.ne kadrolar varmış eskiden be şimdi anlıyoruz kıymetini.

Geri
Üst Alt