⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Zemin yine kötü orta kısım dk 20 de bataklık olacak inş puanlarımız bu bataklıkta ziyan olmaz

Akbaba’ya cok fazla takildiniz. Tamam adam hayal kirikligi ama 4-3-1-2 oynadigimiz icin yerine bir tek Feghouli oynayabilir. Onu da sakatliktan dondugu icin yavas yavas takima yerlestirecek gibi. Onyekuru ve Kerem bu formasyonda oynayamaz.

Kerem Aktürkoğlu: "Takımımız kaliteli ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Onlar da beni seviyor, destek oluyorlar. Güzel gidiyor her şey benim için. Oynayarak daha iyi olacağımı umuyorum."

Kerem Aktürkoğlu: "2 haftalık bir ara vermiştik serimize. Geçen hafta zor bir deplasmandan galibiyetle ayrıldık. Milli araya galibiyetle gitmek istiyoruz. İnşallah güzel futbolu galibiyetle süsleriz."

Bence kimse tepki vermezse hoca emre akbabayı bi daha oynatmaz. Herkes oynatmamalı dediği için hocalar böyle şeyler yapıyorlar. Ben bilirim siz bilmezsiniz kafası.

Tamam mı devam mı maçı
Ya liderliği ele alırız ya da havlu atarız bu sefer gerçekten telafisi yok
Zemin bataklığa da dönüşse kazanmak zorundasınız

Ya 2. Bölgeden 1. Bölgeye koşmuyor topçular nasıl press yapsınlar

Zemin su birikintileri oluşturmaya müsait.

Okadar iptv ye aylik 5 euro ver, sonra gelsin Akbaba ilk 11de çıksın. Bize reva mı

Geri
Üst Alt